Maria Dinulescu filmează la București „Far from Here”, debutul regizoral al australianului James Pillion

de Cinemagia în 13 Oct 2015
Actrița româncă joacă rolul principal alături de actorul american Jonathan Ahmadi. Din distribuție mai fac parte Maia Morgenstain, Andi Vasluianu, Vasile Flutur, Gelu Nițu

Luni au început la București filmările dramei „Far from Here”, debutul regizoral al australianului James Pillion, cu Maria Dinulescu și Jonathan Ahmadi capete de afiș.  Timp de trei săptămâni, povestea de dragoste a personajelor principale se va înfiripa, va crește apoi se va transforma odată ce prioritățile personale ale eroilor se schimbă.

Distribuția este preponderent românească, alături de Dinulescu jucând Maia Morgenstain, Andi Vasluianu, Vasile Flutur, Gelu Nițu. Far from Here este un film produs de Studio Indie Productions, producători Jesus del Cerro și J.M.R Luna, Lunatic Films. 

Sinopsis extins

Grant și Sofia sunt un cuplu tânăr, de îndrăgostiți și proaspăt căsătoriți, care vor să-și formeze o familie. Grant este un tânăr scriitor în ascensiune, cu o primă nuvelă publicată, iar Sofia este un inginer constructor, fără un loc de muncă și foarte dornică de o nouă oportunitate.

Când Sofiei i se oferă un contract de muncă pentru 1 an, în cadrul unui mare proiect comercial, în țara de origine, România, ei decid să-și amâne pentru moment planurile de familie.

Un an mai târziu, Grant și Sophia, locuiesc încă în București, însă relația lor este în impas, bântuită de promisiunile făcute și nerespectate. Sofia, după aproape un an de proiect, este acum o ființă sigură pe ea și ambițioasă, înfloritoare și prosperă. Grant,în tot acest răstimp, încercă să-și scrie romanele însă fără succes, transformându-se într-o persoană închisă și posacă și cu mari probleme financiare pentru că nu a respectat contractul pentru cea de-a doua carte, nescrisă încă.

Atunci când o tragedie lovește familia lui Grant, acesta îi cere Sofiei să se reîntoarcă împreună cu el în America. Este momentul când Sofia alege cariera în defavoarea partenerului. Cei doi se despart, iar Grant se reîntoarce în America. După plecarea lui, Sofia descoperă că este însărcinată, iar în efortul disperat de a repara relația cu Grant, începe să își neglijeze cariera. în timp ce Grant începe să se ocupe de realitățile propriei situații, Sofia este forțată să-și examineze prioritățile și să analizeze alegerile făcute.

În final, ea decide ce iubește și apreciază cel mai mult în viață.

 

Exploreaza subiecte similare:

Maria Dinulescu

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
lili22 pe 13 octombrie 2015 23:06
Nu se poate, nu pot sa cred.Ati scris gresit numele marii noastre actrite M.M.Admiratorii fac crize de nervi.
bogyvaly pe 14 octombrie 2015 15:17
Ar fi frumos sa modificati: Maia Morgenstern (si nu Morgenstain)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells