Magic Mike's Last Dance depăşeşte nivelul de 8 milioane de dolari la debut

de Gloria Sauciuc în 12 Feb 2023
În regia lui Steven Soderbergh, cel care a semnat şi originalul Magic Mike, Last Dance îl are ca erou principal pe stripperul Mike (Tatum)

Cel de-al treilea Magic Mike a câştigat circa 4,1 milioane de dolari în ziua deschiderii şi la avanpremierele de joi în SUA, cu surse din domeniul filmului care vorbesc de un debut de circa 8 milioane de dolari, totul în condițiile unei premiere limitate, în cadrul a numai 1500 de săli din Statele Unite, scrie Variety.

Deşi filmul a fost comandat pentru o premieră pe HBO Max, Warner Bros a ales să organizeze premiera în săli, acelaşi lucru pe care studiourile l-au făcut la remake-ul comediei House Party din ianuarie, care la rândul lui a avut premiera în mai puţin de 2000 de săli de cinema şi care a câştigat abia 8,8 milioane de dolari, mai scrie publicația.

În timp ce Last Dance face o revenire mai mare decât House Party, filmul va încheia cu cifre la debut în scădere faţă de originalul din 2012 (39,1 milioane de dolari) sau faţă de continuarea acestuia din 2015, Magic Mike XXL (circa 12,8 milioane de dolari pe zi, 27 de milioane de dolari de-a lungul întregului weekend). Notele date filmului de către criticii de cinema sunt, totodată, slabe, conform Rotten Tomatoes.

În regia lui Steven Soderbergh, cel care a semnat şi originalul Magic Mike, Last Dance îl are ca erou principal pe stripperul Mike (Tatum), acum pensionat, care călătoreşte la Londra pentru a o ajuta pe eroina Salmei Hayek Pinault să pună în scenă un spectacol de teatru despre stripperi. Pe lângă Tatum şi Hayek Pinault, Magic Mike 3 îi mai are în celelalte roluri pe Ayub Khan Din, Jemelia George, Juliette Motamed, Vicki Pepperdine, Gavin Spokes, Alan Cox, Caitlin Gerard şi Christopher Bencomo.

Deşi este singurul film nou care a avut o premieră amplă weekendul acesta, Last Dance are parte de o concurenţă dură pentru Locul 1, pe măsură ce nimic nu urmează să aducă sume mai mari de şapte cifre weekendul acesta în SUA, comentează Variety.

Redifuzarea filmului Paramount Titanic în 3D încearcă să se plaseze pe locul 4, urmărind încasări de 6,1 milioane de dolari din 2 464 săli. Filmul de dragoste al lui James Cameron revine în săli pentru a-şi sărbători cea de-a 25 aniversare (care a fost, de fapt anul trecut).

Cameron s-a depăşit pe sine cu noul film Avatar: The Way of Water care urmează să ajungă pe locul 2. Filmul urmează să adauge la încasări 7,1 milioane de dolari în cel de-al nouălea weekend, crescându-şi astfel încasările pe plan american până la 647 milioane de dolari. Următorul în clasament, pe locul 9, este Jurassic World cu 652 de milioane de dolari.

80 for Brady de la Paramount ţinteşte locul 3, cu o scădere de 50% pentru un al doilea weekend, cu 6,3 milioane de dolari. Comedia încă vinde bilete la matineu şi urmează să îşi crească încasările interne în SUA până la 25 de milioane de dolari duminică inclusiv.

Puss in Boots: The Last Wish îşi propune să completeze topul cinci, cu o scădere uşoară de 31% faţă de încasările de 158 de milioane în Statele Unite peste weekend. Producţia DreamWorks a avut un debut discutabil de-a lungul sezonului vacanţelor dar a rămas în top de-a lungul lui 2023.

Exploreaza subiecte similare:

Magic Mike's Last Dance

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells