Liam Neeson ar face şi Taken 4

de Cristina Grigore în 13 Ian 2015
Deşi s-a arătat anterior hotărât să încheie franciza cu Taken 3, starul a venit recent cu o declaraţie surprinzătoare

Pentru a treia parte a lui Taken, a fost nevoie de multă insistenţă din partea producătorilor şi de promisiunea unui salariu de 20 de milioane de dolari pentru a-l face pe Liam Neeson să revină în franciză. Iată însă că filmul este acum în cinematografe şi e pe cale să devină un notabil succes la box office (a debutat în week-end cu 40 de milioane de dolari pe teritoriul Statelor Unite, încă 50 de milioane de dolari venind din încasările internaţionale). Neeson a fost atât de hotărât să încheie aici franciza încât posterele lui Taken 3 au inclus tagline-ul „It ends here”.

Cu toate acestea, într-un interviu de promovare al filmului transmis de FoxNews.com, Neeson a declarat că ia totuşi în considerare revenirea în Taken 4: „Cred că dacă publicul merg să vadă filmele şi iubeşte aceste personaje… Vreau să spun că mi-ar plăcea să continui povestea lui Forest Whitaker şi, dacă e să se întâmple asta în scenariul lui Taken 4, e grozav”, a spus actorul.

Primul film Taken, lansat în 2008, nu a fost scris având în plan şi o continuare. Însă odată cu succesul major al peliculei – 227 de milioane de dolari încasări internaţionale la un buget de 25 de milioane de dolari – sequel-ul a intrat rapid în planurile realizatorilor. Apărut în cinematografe trei ani mai târziu, Taken 2 a înregistrat încasări de 376 de milioane de dolari la un buget de producţie de 45 de milioane.

Exploreaza subiecte similare:

Liam Neeson, Taken 3

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
VIBERS pe 13 ianuarie 2015 13:17
Sper sa nu mai faca si a -4-a parte.De fapt era de vis daca ramanea doar la prima parte.
Brian pe 13 ianuarie 2015 21:53
Ar putea avea ceva continuare la ce sfarsit a avut
alex43497 pe 22 mai 2015 00:26
Liam Neeson e un tampit care n-are ce face cu banii,se pare.
daca se face si partea 4 ar trebui introdusa si nota 0,special pentru mine.

john1 pe 11 ianuarie 2018 14:45
Ce tot mancati cacat pe aici? Daca nu iti place actorul si filmul,nu te mai uta frate.Mie mi-au placut toate seriile Taken si din filmul acesta am inceput sa ador acest actor....Cred ca tu nu ai ce vorbi alex43497....Mai curata o ceapa!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells