Kristen Wiig debutează în regie

de Cristina Grigore în 12 Iun 2014
Actriţa şi scenarista lui Bridesmaids va sta tot la cârma unei comedii

Fosta vedetă a Saturday Night Live, Kristen Wiig, actriţa şi scenarista cunoscută din Bridesmaids, Adventureland, Paul, The Secret Life of Walter Mitty sau Arrested Development, va regiza primul ei film, scrie Variety.com.

Va fi vorba, cum era de aşteptat, tot de o comedie, ale cărei detalii nu au fost încă dezvăluite. Wiig va face din nou echipă cu Annie Mumolo, cea pe care a avut-o alături şi pentru scenariul lui Bridesmaids.

,,Suntem foarte bucuroase să ne apucăm din nou de scris”, au declarat Wiig şi Mumolo. ,,Ne vom retrage într-o peşteră pentru câteva luni de zile pentru a lucra la scenariu. Una adevărată. Am găsit deja locul potrivit, este mare şi frumos. Vom pune o canapea acolo”, au mai menţionat ele, amuzate.

Wiig, care joacă într-unul din serialele de comedie ale momentului, The Spoils of Babylon, va putea fi auzită, de luna aceasta, în How to Train Your Dragon 2, unde va fi vocea lui Ruffnut. Printre comediile în care o vom vedea anul viitor se numără Sausage Party şi Welcome to Me.

Exploreaza subiecte similare:

Kristen Wiig, actor, Annie Mumolo, The Spoils of Babylon, How to Train Your Dragon 2, Bridesmaids, Adventureland, Paul, The Secret Life of Walter Mitty, Arrested Development

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells