Kim Catrall revine în seria Sex and the City. Cameo-ul ei din And Just Like That, descris drept „grozav”

de Gloria Sauciuc în 5 Iun 2023
Cattrall va relua rolul Samantha Jones în sezonul 2 al serialului And Just Like That plasat în universul Sex and the City, după ce a refuzat să joace în primul sezon

Evan Handler, care joacă rolul soţului lui Charlotte (Kristin Davis), Harry Goldenblatt, în sitcomul Totul despre sex, relata în weekend - pentru revista People - despre cameo-ul lui Kim Cattrall în sezonul 2 al  And Just Like That, o continuare la popularul serial Sex and the City. „Cred că este grozav, da, chiar cred asta!”, declara Handler pentru publicaţie. „Aparent, cameo-ul ei a fost filmat undeva într-un garaj unde nu a interacţionat cu nimeni, aşa că singurul loc unde pot să îi spun bun-venit este în camera mea de zi când serialul va fi difuzat la TV”, a glumit el. HBO Max a anunțat, încă din martie 2022, că serialul Și uite așa... /And Just Like That va avea parte de o continuare.

Faptul că actrița Kim Catrall a lipsit din primul sezon al And Just Like That, ce continuă seria Sex and the City, a fost explicat în primul sezon, în care acţiunea sublinia că Samantha s-a mutat la Londra după o neînţelegere cu Carrie (Sarah Jessica Parker). Cele două au legat la loc prietenia prin mesaje pe mobil şi apoi au stabilit să se întâlnească şi să discute ce s-a întâmplat. Actriţa din How I Met Your Father a ieşit din distribuţie după filmul Sex and the City 2, iar Cattrall şi Parker au avut o neînţelegere şi în realitate, scrie The Hollywood Reporter.

După ce a apărut ştirea că Samantha nu va reveni în serialul-sequel And Just Like That, cele două actriţe au prezentat versiuni diferite ale evenimentelor. Cattrall a susţinut că nu îşi doreşte revenirea în rolul Samanthei, în timp ce Parker a susţinut că ea şi showrunner-ul Michael Patrick King au ales să nu abordeze subiectul revenirii ei.

În timpul unei apariţii la podcast-ul The Hollywood Reporter Awards Chatter, în 2022, Parker a insistat asupra faptului că echipa a preferat să nu o contacteze pe Cattrall tocmai pentru că ea însăşi a insistat să nu continue să joace în seria de filme. „Nu ne-am mai simţit confortabil, aşa că nu am continuat”, a relatat Parker. „Nu e că o denigrăm, pur şi simplu învăţăm. Trebuie să asculţi persoana respectivă, şi - dacă vorbește în public despre ceva, şi declară că nu e acolo unde trebuie, sau în mediul potrivit, sau la vârsta potrivită, ei, bine, am înţeles!”.

Exploreaza subiecte similare:

Evan Handler, And Just Like That..., Sex and the City 2, Sex and the City, Kim Cattrall

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells