Kellan Lutz, despre Tarzan

25 Mar 2014
Actorul este vocea eroului junglei în animaţia 3D lansată vineri

L-am văzut anul acesta în Legenda lui Hercule, film cu peste 130.000 de bilete vândute în România, iar de vineri îl auzim în animaţia 3D Tarzan, adusă pe ecrane atât în versiune dublată, cât şi în versiune originală. Kellan Lutz este Tarzan, popularul erou al lui Edgar Rice Burroughs, readus în cinematografe într-o animaţie realizată în Germania. Iată mai jos ce are de spus actorul despre personajul său favorit.

Kellan, cum ţi s-a părut experienţa de a interpreta un personaj animat?  
Îmi aminteşte de copilărie. Am crescut la o fermă, fiind înconjurat de multe animale, dar mereu mi-am imaginat cum e lumea dincolo de locul meu de joacă. De aceea, când eram copil, îmi plăcea să fiu pompier, pirat şi chiar Tarzan. Acum, cu animaţia Tarzan mi s-a împlinit un vis.

Ai exersat strigătul lui Tarzan în oglindă? Ne faci şi nouă o demonstraţie?
Da, chiar am făcut asta. Ideea este că nu aveam voie să folosim strigătul original al lui Tarzan, aşa că a trebuit să găsim noi altul potrivit. A fost greu, dar amuzant şi am urmărit toate filmele cu Tarzan ca să mă inspir.

Ţi-ai imaginat vreodată cum ar fi să trăieşti într-o junglă? Care ar fi animalul de care te-ai teme cel mai mult?
Nu cred că ar fi greu să supravieţuiesc în junglă. Când eram mic obişnuiam să alerg dezbrăcat prin zăpadă, ca frigul să nu mă prindă. În aceeaşi notă, mi-ar plăcea să particip la un reality show despre supravieţuire. În schimb urăsc gândacii. Nu pot să îi suport. Ar fi fost bine să aibă altă formă şi altă culoare. Mă gândesc cu oroare că alţii mănâncă aşa ceva.

Ce ţi-ar lipsi dacă ai ajunge să trăieşti în junglă?
N-aş avea nevoie de nimic material. Mi-ar lipsi câinii şi familia. Pe ei i-aş lua cu mine. Îmi place natura, de aceea locuiesc lângă mare şi nu mi-am cumpărat maşină. Privesc oraşele mari în care ajung ca pe o junglă din beton. Îmi place să mă rătăcesc în ele şi le redescopăr, pentru că astfel reuşeşti să cunoşti oamenii şi să socializezi. Dacă aş fi fost într-o junglă adevărată, probabil aş fi vorbit cu animalele, oricum asta obişnuiam să fac în copilărie.

Tarzan 3D a fost realizat în Munchen. Ai avut ocazia să vizitezi oraşul?
Pe mine m-a cucerit încă din prima zi, când am ajuns pe platouri şi am văzut afişul de la Neverending Story, povestea preferată cu care am crescut. Mi-am dat seama că acolo s-a filmat şi am insistat să vizitez platourile. Îmi place mult oraşul, mai ales că familia mea are rădăcini în Germania. Trebuie să recunosc că întregul proiect m-a cucerit total, de la colegi, poveste şi până la oraş.

Exploreaza subiecte similare:

Kellan Lutz, The Legend of Hercules, tarzan

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 25 martie 2014 10:46
interesant.........animatia,desenele par foarte realiste..........is curios sa vad filmul
AlineziaBumfi pe 25 martie 2014 14:27
Sunt 99% sigur ca filmul asta va fi un esec la box-office.
Bayard pe 25 martie 2014 16:03
Nu inteleg ce-l recomanda pe baiatul asta sa primeasca atatea roluri. Doar muschii lui??
alex_il_fenomeno pe 1 mai 2014 19:22
Speram sa fie un alt film memorabil.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells