Keanu Reeves a devenit personaj într-un joc video: RPG-ul SF Cyberpunk 2077

de Cristina Grigore în 11 Iun 2019
Starul l-a interpretat pe Johnny Silverhand, personaj important în povestea jocului

 La 53 de ani, fostul star Matrix, Keanu Reeves, are parte de una dintre cele mai productive perioade din carieră. După o serie de filme ce a culminat cu succesul lui John Wick, starul a devenit personaj în Cyberpunk 2077, un joc video ce a entuziasmat la culme fanii genului încă de la primele informații și imagini.

Actorul a urcat pe scena Electronic Entertainment Expo duminică seară (prescurtat E3, este cel mai mare eveniment de gaming din lume) pentru a prezenta jocul, iar conferința de presă a dezvăluit și cărui personaj i-a imprumutat vocea și mișcările (prin intermediul tehnicii motion capture). Este vorba despre Johnny Silverhand, prezentat drept o figură legendară în povestea jocului. Personaj central, Johnny este un „rockerboy”, vocalist al trupei Samurai și un posibil aliat al protagonistului în lumea super-tehnologizată și robotizată a unui viitor îndepărtat.

După secvențele demo prezentate în cadrul E3, jocul te plasează în rolul unui mercenar (V), bărbat sau femeie, pornit în căutarea unui cyborg dat dispărut împreună cu partenerul său în metropola ficțională Night City. First person în genul lui Call of Duty sau Battlefield, Cyberpunk are multe elemente de RPG – deciziile luate afectează desfășurarea acțiunii.

Este al doilea joc video la a cărui creare a participat Reeves, după The Matrix: Path of Neo (2005), unul din proiectele lansate după succesul trilogiei Matrix.

Cyberpunk 2077, creație a polonezilor de la CD Projekt Red (responsabili de alt titlu celebru, The Witcher), va fi lansat pe 16 aprilie 2020. Jocul este, într-o oarecare măsură, adaptarea titlurilor clasice din anii 1998 și 1990 - Cyberpunk și Cyberpunk 2020 - a căror acțiune se desfășoară într-o lume distopică, controlată de corporații și găști de cartier. 

Exploreaza subiecte similare:

Keanu Reeves

Alte știri din cinema

Michael Fassbender va fi capul de afiș al unei aventuri plasate în lumea spionajului

Pelicula va avea la bază seria romanelor SAS ale lui Gérard de Villiers; extrem de populare, s-au vândut în peste 120 milioane de copii în toată lumea

Au început filmările la prequel-ul Game of Thrones. Naomi Watts face parte din distribuție

Secrete terifiante din istoria veche a Westerosului vor fi dezvăluite în această nouă serie

Men in Black: International era să rămână fără regizor în timpul filmărilor

Unele surse apropiate producției pun cifrele modeste obținute la box office-ul american pe divergențele din timpul producției

Guillermo del Toro îl vrea pe Bradley Cooper în noul său film, Nightmare Alley

Rolul central din adaptarea romanului despre lumea întunecată a divertismentului îi era rezervat lui Leonardo DiCaprio

Părerea ta

Spune-ţi părerea
0ctavian pe 12 iunie 2019 13:35
astept lansarea cyberpunk de la primul trailer, cred ca prin 2012.
sper ca sotia mea sa ma suporte cand o sa apara, in aprilie 2020 :)
dramatic e ca pana atunci trebuie sa fac upgrade PC...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells