Kate Beckinsale, în așteptarea celui de-al cincilea Underworld

de Cristina Grigore în 18 Mar 2013
Actrița își va adăuga până atunci în agendă un thriller psihologic, Eliza Graves

Cunoscută cel mai bine drept Selena din franciza Underworld, actrița Kate Beckinsale nu neagă și nici nu respinge ideea continuării seriei, însă până când se scurg cei doi-trei ani necesari între două Underworld își exersează talentul actoricesc în filme de cu totul alt gen. Anul acesta a încheiat filmările la The Trials of Cate McCall, unde joacă rolul unei bătăoiase avocate iar zilele acestea a fost distribuită în thriller-ul psihologic Eliza Graves, în regia lui Brad Anderson, scrie The Hollywood Reporter.

Eliza Graves are la bază o nuvelă a lui Edgar Allan Poe din 1845, intitulată The System of Doctor Tarr and Proffesor Fether. În film, Graves este pacienta unui spital de nebuni în care pacienții au luat locul doctorilor. În acest loc al decepției și al nonconvenționalului ajunge un tânăr absolvent al Facultății de Medicină Harvard care nu are habar de dramatica schimbare din spital. Începe să fie atras de Eliza, fără să aibă habar de situația delicată în care se află. Filmările vor începe luna aceasta în Bulgaria.

Un nou film Underwold, nu a fost încă confirmat. Se pare însă că cei de la Sony au înregistrat încă din luna aprilie a anului trecut un nou domeniu intitulat UnderworldBattle.com, ce ar putea fi titlul celei de-a cincea părți a popularei francize.

Exploreaza subiecte similare:

Kate Beckinsale, The Trials of Cate McCullough, Brad Anderson, Edgar Allan Poe, Eliza Graves

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
KarGo pe 18 martie 2013 11:47
Mie mi se pare ca e prea mult Underworld adica pana unde va duce povestea ? Underworld chiar e frumos dar ma-m cam plisisit de el
catalin_cj pe 18 septembrie 2013 17:06
nu esti obligat sa te mai uiti
Slightly pe 7 decembrie 2014 13:53
Mie mi se pare ca e prea mult Hunger Games, Transformers si Spider Man, pana unde va duce povestea? Cred ca ai observat ca am enumerat doar filme de copii...
legolas05 pe 18 martie 2013 12:16
Mie imi place seria Underworld,sper sa se apuce cat mai repede de filmari
AndreBlack pe 18 martie 2013 15:58
Mi-ar placea sa continue cu seria . Cel mai mult mi-a placut Awakening .
cosmin742000 pe 18 martie 2013 16:19
Eu nu stiu de ce s-a prostit o astfel de actrita incat sa joace in asemenea mizerii
octavinspector pe 18 martie 2013 16:52
Praf si pulbere { AGAIN } !!
cosmin742000 pe 19 martie 2013 00:13
Nu cred ca ii suiera vantul prin buzunare :))
Ovidiu239 pe 18 martie 2013 17:14
Eu n-am vazut inca niciun film Underworld, insa cu siguranta le voi vedea pe toate. Kate Beckinsale imi place foarte mult, e superba!
Bayard pe 18 martie 2013 17:32
doar primul e cu adevarat bun
cosmin742000 pe 19 martie 2013 00:13
Nu ai pierdut nimic Ovidiu , bravo tie !
alex_il_fenomeno pe 31 martie 2013 10:19
O actrita foarte frumoasa si foarte talentata, pe care ma bucur sa o revad atat in Underworld, cat si in viitoarele sale proiecte.
jbur23 pe 13 noiembrie 2013 15:51
Mie mi se par super filmele Underworld si abea astept sa easa a 5 parte .
facdus pe 26 ianuarie 2014 19:13
Sunt super filme pentru cei care le plac genul asta.
Am citit ceva comentari de plictiseala de nush ce cred ca vati uitat la toate cele 4 partii fara sa cititi cu atentie si sa vedeti unde bate cu adevarat.
Din partea mea este o serie de nota 10.
Si astept sa vad si ce urmeaza ca a lasat loc liber de a 5 a parte.

Slightly pe 7 decembrie 2014 13:56
Toti copilasii ce abia si-au scos buletinele de identitate sunt impotriva acestei serii . Dragi copilasi, daca v-ati scos Cartea de Identitate in urma cu o luna nu inseamna ca sunteti majori oricat v-ati stradui voi sa para. Sunteti tot copilasi si chiar daca v-ati scos CI in urma cu 3-4 ani, tot copilasi sunteti pentru ca se vede in atitudinea si comportamentul vostru. Asta e , dragi copilasi, maturitatea se atinge uneori la varsta de 50 de ani alteori la 20 alteori la 30 , insa faceti parte din generatia de copilasi care se maturizeaza foarte tarziu. De aceea, dragi copilasi, societatea din ziua de azi e atat de analfabeta.

Dragi copilasi ...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells