„Jurnalele aventurierului” plus alte emisiuni și filme de vară la TV5MONDE

13 Iul 2015
Programul special de vară are subtitrare în limba română

TV5MONDE vine în iulie cu programe noi, excelente. Simțiți aventura în emisiunile Fort Boyard și Les carnets du bourlingueur/Jurnalele aventurierului, pentru ca apoi să vă petreceți timpul căutând piese vechi, cu povești fascinante, ascunse în târgurile de vechituri în Jour de Brocante/Piața de vechituri. Luați o gură de aer proaspăt cu Oxygène, un grupaj special de emisiuni pe teme ecologice realizat de TV5MONDE, înainte de întâlnirea cu Poulidor, figura iconică de necontestat a Turului Franței, și cu Dalida, vedeta muzicii franceze cu o viață care a cunoscut un succes enorm şi o fericire personală capricioasă…

Mai jos, o selecție a programelor lunii iulie

OXYGÈNE - Echapees Belles/Marile evadări. În fiecare luni, de la 22.00. Nou! În fiecare joi, de la 19.30

Quebec, chemarea Naturii. Provincie francofonă, Quebecul canadian este situat în nord-estul Americii de Nord și este traversat de fluviul Saint-Lawrence. Regiunea este locuită în principal de descendenții direcți ai francezilor și se remarcă printr-un evident contrast între iernile grele, pe de o parte și umorul și primirea călduroasă cu care te întâmpină localnicii, pe de altă parte. Prezintă: Jérôme Pitorin.

Stil de viață. Jour de brocante/Piața de vechituri. În fiecare vineri, de la 20.00

În fiecare săptămână, Églantine Éméyé pleacă în căutarea obiectelor care povestesc despre amintirile, istoria şi tradiţiile franceze. Iar pentru a le da din nou viaţă, ea se întâlneşte cu toţi cei care le iubesc, le conservă, le descoperă şi le restaurează… Prezentator: Églantine Éméyé.

Divertisment.  Program special de vară. Fort Boyard. În fiecare sâmbătă, de la 19.30

Echipe formate din 6 celebrități concurează pentru cheile care fac posibil accesul către camera comorilor din Fort Boyard. Fiecare echipă concurează pentru o asociație de caritate. Prezentator: Olivier Minne.

Documentar. Sezon nou. Les Carnets du Bourlingeur / Jurnalele aventurierului. În fiecare duminică, de la 19.30

Jurnalele de călătorie ale lui Philippe Lambillon abundă în sfaturi de supravieţuire. La fel de neobişnuite pe cât sunt de eficiente, acestea sunt nepreţuite pentru turiştii dornici de aventuri extreme care apreciază regiunile neospitaliere: precauţiile de avut în vedere, respectarea obiceiurilor, tradiţiilor şi regulilor de conduită locale. Prezentator: Philippe Lambillon.

 

 

Alte știri din cinema

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 13 iulie 2015 11:11
interesant

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells