Josh Brolin, protagonist în Jurrasic World

de Cristina Grigore în 19 Oct 2013
În rol central, actorul va putea fi văzut în cinematografele noastre pe 29 noiembrie în drama de acțiune Oldboy

După o săptămână în care atenția fanilor Jurassic Park s-a îndreptat spre continuarea filmului prin distribuția într-un rol secundar al puștiului văzut recent în Iron Man 3, Ty Simpkins, iată că a fost adjudecat și rolul central masculin. Potrivit Variety.com, Colin Trevorrow, regizorul desemnat la cârma lui Jurrasic World l-a ales drept protagonist pe Josh Brolin (True Grit, Men in Black 3). Actorul va juca alături de Bryce Dallas Howard, actrița aleasă în rolul central feminin.

Momentan, nu au fost oferite detalii despre personajele interpretate de Howard, Brolin sau Simpkins. Un sinopsis al filmului se lasă încă așteptat. Se știe doar că personajul lui Simpkins va avea în film un frate mai mare, jucat de actorul Nick Robinson și că acțiunea filmului ne va transporta din nou pe Isla Nubar, insula din filmul original.

Jurassic World este programat să apară în cinematografe în vara lui 2015. Pe Josh Brolin îl puteți vedea în cinematografele noastre pe 29 noiembrie în Oldboy (Oldboy: Prizonier în libertate), o dramă de acțiune și mister bazată pe o serie manga japoneză și adaptată prima dată cu succes în 2003 de către regizorul sud coreean Park Chan-wook.

Alte știri din cinema

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 16 noiembrie 2013 13:13
Cred ca ar reusi un rol deosebit. De abia astept sa il urmaresc pe actor mai intai in "Oldboy".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells