Joseph Gordon-Levitt, dorit pentru rolul lui Edward Snowden

de Cristina Grigore în 23 Sep 2014
Filmul biografic al lui Oliver Stone urmează să înceapă filmările în luna decembrie

Starul lui Don Jon, Joseph Gordon-Levitt, se află în discuţii pentru rolul central din următorul film al lui Oliver Stone, centrat pe biografia expertului în IT Edward Snowden, căutat de CIA pentru divulgarea unor informaţii strict secrete în vara anului trecut.

Stone, alături de producătorul Moritz Borman, au achiziţionat drepturile de producţie ale lui Time of the Octupus, volum scris de avocatul rus al lui Snowden, Anatoly Kucherena.

Romanul spune povestea unui deconspirator american ce călătoreşte în Rusia şi cere azil politic. Cei doi au achiziţionat şi drepturile de producţie ale The Snowden Files: The Inside Story of the World’s Most Wanted Man, carte publicată de jurnalistul lui The Guardian, Luke Harding.

Filmările vor începe în Munchen din luna decembrie. Gordon-Levitt  a apărut pe marile noastre ecrane în recentul Sin City: A Dame to Kill For.

Exploreaza subiecte similare:

Joseph Gordon-Levitt, actor, Oliver Stone

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells