Johnny Depp a fost dat în judecată de un fost coleg de producție pentru agresiune fizică

de Cristina Grigore în 10 Iul 2018
Actorul şi-a pierdut cumpătul la filmările producţiei City of Lies, după o zi în care fumase încontinuu şi consumase alcool

Johnny Depp a fost dat în judecată de un fost membru al echipei de la filmările lui City of Lies, o dramă poliţistă ce merge pe urmele a două asasinate misterioase din showbiz-ul american – al lui Tupac Shakur şi al lui lNotorious B.I.G.. Conform informaţiilor obţinute de TheHollywoodReporter.com, acuzaţiile incluse în procesul deschis vineri, 6 iulie, de fostul coleg de producţie se referă la agresiunea fizică şi verbală.

Managerul de locaţie Gregg Brooks a susţinut, de asemenea, că în urma incidentului cu starul a fost forţat să renunţe la proiect, după ce a refuzat să semneze actele prin care se obliga să nu îl acţioneze în judecată pe Depp.

Actorul a fost văzut consumând băuturi alcoolice şi fumând pe parcursul întregii zile în care a avut loc altercaţia (în aprilie 2017) şi s-a enervat când Brooks l-a anunţat că mai au încă o scenă de filmat. După ce l-a apostrofat şi l-a pocnit de două ori, Depp i-a spus lui Brooks că îi oferă 100.000 de dolari doar ca să-l lase să-i dea un pumn direct în faţă. După care, scrie People.com, gărzile de corp ale actorului l-au scos pe bărbat de pe platoul de filmare.

Regizorul lui City of Lies, Brad Furman, a vorbit despre incident la începutul acestui an şi a declarat că Depp s-a purtat ca un profesionist desăvârşit cât timp au lucrat împreună şi l-a numit „un colaborator minunat şi un susţinător al celorlalţi artişti”. „Filmele pot fi stresante, iar unele aşa-zise incidente pot fi exagerate” a mai adăugat cineastul.

Depp a mai fost acuzat de violenţă fizică şi verbală – una dintre victimele sale a fost actriţa Amber Heard, care a divorţat de star în 2017, după numai doi ani de relaţie, din cauza comportamentului său agresiv. Depp a fost dat în judecată şi de foştii săi bodyguarzi, Eugene Arreola şi Miguel Sanchez, pe care a refuzat să îi plătească. Ei au declarat că de multe ori erau nevoiţi să îl protejeze pe actor de el însuşi - consecinţe ale abuzului de droguri şi alcool  – chiar şi în public.

În City of Lies, Depp îl interpretează pe detectivul L.A.P.D Russell Poole (în imagine). Cum investigaţiile sale rămân fără rezultat pentru mai bine de două decenii, omul de presă Jack Jackson (Forest Whitaker), disperat să-şi salveze reputaţia şi cariera, i se alătură în dificilul demers. Însă ceea ce descoperă ameninţă să dea peste cap întreaga structură de poliţie şi întregul oraş. Filmul se va lansa în Statele Unite pe 7 septembrie. 

Exploreaza subiecte similare:

Johnny Depp, City of Lies, Forest Whitaker, Brad Furman

Alte știri din cinema

Dwayne Johnson este din nou cel mai bine plătit actor al anului

În mesajul de mulţumire adresat Forbes, starul a menţionat unul dintre aliaţii săi esenţiali pentru succes

De ce lipseşte Jeremy Renner din Mission: Impossible. Fallout

După Ghost Protocol şi Rogue Nation, William Brandt ar fi apărut şi în Fallout dacă producţia nu s-ar fi lovit, în primă fază, de unele probleme

Cine va sta alături de Harley Quinn în Birds of Prey

Margot Robbie îşi va relua partitura din Suicide Squad şi va fi unul dintre producătorii peliculei

Cel mai scump film produs în China a fost scos din cinematografe la trei zile după lansare

Pelicula a costat peste 100 de milioane de dolari şi nu a reuşit să obţină nici măcar 10 milioane la box office

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells