Jim Caviezel reia partitura lui Iisus în continuarea lui The Passion of the Christ

de Cristina Grigore în 31 Ian 2018
„Şocantul” proiect, cum a fost numit de actor, se va numi The Resurrection

Jim Caviezel şi-a confirmat revenirea în rolul lui Iisus din controversata peliculă a lui Mel Gibson, The Passion of the Christ.

Actorul, acum în vârstă de 49 de ani (avea 36 când a jucat în Patimile lui Hristos) a declarat pentru USA Today că proiectul la care Mel Gibson şi scenaristul Randall Wallace lucrează de mai bine de doi ani este atât de bun, încât va rămâne în istoria filmului. Pelicula se va numi The Resurrection – evenimentele vor avea loc după crucificare.

„Sunt lucruri pe care nu pot să le numesc acum în legătură cu acest nou film, dar care ar şoca publicul. Este grozav. Fiţi pe fază.”, a spus Caviezel. „Tot ce vă pot spune acum este că noul film al lui Gibson va fi cel mai grozav din istorie”, a mai asigurat el.

Sunt declaraţii îndrăzneţe, mai ales că Patimile lui Hristos, în ciuda succesului la box office, a stârnit unii critici, care au acuzat filmul de prea multă violenţă şi nuanţe anitisemite.

Gibson a oferit celor de la USA Today unele detalii despre proiect în 2016: „Învierea. Oh, ce subiect cu greutate! Încercăm să facem în aşa fel încât să fie atractiv cinematografic, dar şi să ofere o nouă abordare pe cât posibil fără a crea ceva ciudat”, a explicat cineastul atunci. 

Exploreaza subiecte similare:

Jim Caviezel, Mel Gibson, The Passion of the Christ, Randall Wallace

Alte știri din cinema

Durata lui Aquaman, dezvăluită. Filmul va ţine peste două ore

Filmul se lansează la noi pe 21 decembrie

Spin-off-ul lui Fast & Furious, în impas. Universal, dat în judecată de un producător

Neal Moritz, un vechi producător al celebrei serii, cere daune de zeci de milioane de dolari

Se fac înscrieri la Școala de film a lui Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol

Cursurile din anii trecuți s-au finalizat cu producția celor trei filme de succes Love Building, Alt Love Building și Două lozuri

First Man, cu Ryan Gosling în rol central, depăşit de Venom la box office

Filmul cu Tom Hardy deține locul întâi în clasamentul nord-american pentru a doua săptămână la rând

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Mk-17 pe 31 ianuarie 2018 12:56
Tot Gibson îl va regiza?
dannnnn pe 31 ianuarie 2018 16:33
Actorul, acum în vârstă de 49 de ani (avea 36 când a jucat în Patimile lui Hristos) a declarat pentru USA Today că proiectul la care Mel Gibson şi scenaristul Randall Wallace lucrează de mai bine de doi ani este atât de bun, încât va rămâne în istoria filmului. Pelicula se va numi The Resurrection – evenimentele vor avea loc după crucificare. Scrie chiar în știre.
Mk-17 pe 15 februarie 2018 20:54
Nu scrie nicăieri că-l va regiza! Poate va servi doar în calitate de producător. Regizorul e dirijorul filmului,de aceea vreau să știu dacă tot Gibson îl va regiza.
viorellll pe 3 februarie 2018 01:01
Abia astept..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells