Jim Caviezel reia partitura lui Iisus în continuarea lui The Passion of the Christ

de Cristina Grigore în 31 Ian 2018
„Şocantul” proiect, cum a fost numit de actor, se va numi The Resurrection

Jim Caviezel şi-a confirmat revenirea în rolul lui Iisus din controversata peliculă a lui Mel Gibson, The Passion of the Christ.

Actorul, acum în vârstă de 49 de ani (avea 36 când a jucat în Patimile lui Hristos) a declarat pentru USA Today că proiectul la care Mel Gibson şi scenaristul Randall Wallace lucrează de mai bine de doi ani este atât de bun, încât va rămâne în istoria filmului. Pelicula se va numi The Resurrection – evenimentele vor avea loc după crucificare.

„Sunt lucruri pe care nu pot să le numesc acum în legătură cu acest nou film, dar care ar şoca publicul. Este grozav. Fiţi pe fază.”, a spus Caviezel. „Tot ce vă pot spune acum este că noul film al lui Gibson va fi cel mai grozav din istorie”, a mai asigurat el.

Sunt declaraţii îndrăzneţe, mai ales că Patimile lui Hristos, în ciuda succesului la box office, a stârnit unii critici, care au acuzat filmul de prea multă violenţă şi nuanţe anitisemite.

Gibson a oferit celor de la USA Today unele detalii despre proiect în 2016: „Învierea. Oh, ce subiect cu greutate! Încercăm să facem în aşa fel încât să fie atractiv cinematografic, dar şi să ofere o nouă abordare pe cât posibil fără a crea ceva ciudat”, a explicat cineastul atunci. 

Exploreaza subiecte similare:

Jim Caviezel, Mel Gibson, The Passion of the Christ, Randall Wallace

Alte știri din cinema

În martie încep filmările la Hackerville, serial produs de Cristian Mungiu

Serial despre criminalitatea informatică din România, Hackerville va avea premiera în România la HBO și HBO GO, în toamnă

Fotbal infinit are astăzi premiera mondială la Berlin

Comedia lui Corneliu Porumboiu despre fotbal și condiția umană va putea fi văzut în cinematografe în România, începând cu 9 martie

Intrare liberă pentru poeți la filmul Paterson, de Jim Jarmusch

La lansarea din 16 februarie, la Cinemateca Union din București, publicul va avea ocazia să întâlnească în sală poeți precum Mircea Dinescu, Florin Iaru sau Marius Chivu

Sony a fost la un pas să achiziționeze personajele ce au adus succesul Marvel

Interesul celor de la Sony, din 1998, față de Spider-Man, părea că oferă studioului șansa de a se salva financiar vânzând mai multe drepturi de producție odată

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Mk-17 pe 31 ianuarie 2018 12:56
Tot Gibson îl va regiza?
dannnnn pe 31 ianuarie 2018 16:33
Actorul, acum în vârstă de 49 de ani (avea 36 când a jucat în Patimile lui Hristos) a declarat pentru USA Today că proiectul la care Mel Gibson şi scenaristul Randall Wallace lucrează de mai bine de doi ani este atât de bun, încât va rămâne în istoria filmului. Pelicula se va numi The Resurrection – evenimentele vor avea loc după crucificare. Scrie chiar în știre.
Mk-17 pe 15 februarie 2018 20:54
Nu scrie nicăieri că-l va regiza! Poate va servi doar în calitate de producător. Regizorul e dirijorul filmului,de aceea vreau să știu dacă tot Gibson îl va regiza.
viorellll pe 3 februarie 2018 01:01
Abia astept..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells