Jennifer Lawrence, rol titular într-un film despre iubita lui Fidel Castro

de Cristina Grigore în 20 Ian 2016
Marita Lorenz a fost cea de care CIA s-a folosit pentru o încercare de asasinat la adresa revoluţionarului şi liderului cubanez

Una dintre cele mai în vogă tinere actriţe ale momentului, Jennifer Lawrence - cu agenda plină de proiecte în diferite stadii ale dezvoltării - a mai primit un rol incitant, din partea companiei Sony Pictures. Ea o va interpreta pe iubita lui Fidel Castro, Marita Lorenz, anunţă Variety.com, femeia care a contribuit la organizarea unuia dintre cele (aproximativ) 638 de atentate la viaţa celebrului revoluţionar şi lider cubanez.

Filmul se va numi Marita şi va avea la bază un volum biografic al iubitei lui Castro. Pentru achiziţionarea drepturilor de producţie ale cărţii s-au luptat şi celelalte mari studiouri hollywoodiene: Universal, Warner Bros., Fox, Paramount şi Lionsgate. De scenariu se va ocupa Eric Warren Singer (American Hustle).

Lorez, originară din Germania şi victimă a lagărelor de concentrare din Al Doilea Război Mondial, a avut o aventură cu Fidel Castro pe când avea 19 ani. Ulterior, a fost abordată de CIA pentru a oferi informaţii utile într-un plan de asasinat la adresa acestuia.

Jennifer Lawrence va putea fi văzută anul acesta în X-Men: Apocalypse şi SF-ul în care joacă alături de Chris Pratt, Passengers. Ultimul său film, Joy, i-a adus o nominalizare la Oscar şi un Glob de Aur. La 25 de ani, ea deţine deja un premiu Oscar pentru rolul central din Silver Linings Playbook.

Exploreaza subiecte similare:

Jennifer Lawrence, actor, fidel castro, X-Men: Apocalypse, Passengers, Joy, Silver Linings Playbook

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells