James Gunn se mută la DC. Va scrie scenariul lui Suicide Squad 2

de Cristina Grigore în 10 Oct 2018
Regizorul filmelor Guardians of the Galaxy ar putea si regiza sequel-ul

După scandalul mesajelor ofensatoare ce l-a scos pe James Gunn din echipa Disney/Marvel, acesta a primit șansa de a se ocupa de o altă producție ultra populară cu supereroi, însă în tabăra adversă. Potrivit Indiewire.com, Warner Bros. a confirmat faptul că cineastul a fost angajat să se ocupe de scenariul lui Suicide Squad 2, posibil și de regia peliculei.

Primul film Suicide Squad, lansat în 2016 sub bagheta regizorală a lui David Ayer, a avut o distribuție plină de actori celebri (printre care Will Smith, Margot Robbie și Jared Leto în rolul Jokerului) și încasări uriașe la box office-ul internațional – 750 milioane de dolari la un buget de 175 milioane. Surse apropiate producției au subliniat faptul că sequel-ul va veni cu o nouă abordare și nu va fi o continuare directă a peliculei lui Ayer.

Nu este prima dată când Universul Extins DC beneficiază de unul dintre talentele creatoare ale Marvel. Regizorul a două dintre filmele The Avengers, Joss Whedon, a preluat scenariul și regia lui Justice League după ce Zack Snyder a fost forțat să se retragă din proiect din cauza unei tragedii personale.

Exploreaza subiecte similare:

James Gunn, David Ayer, Joss Whedon, Zack Snyder, Suicide Squad 2 , Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, The Avengers, Justice League

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 10 octombrie 2018 16:07
Ah... am auzit aseară chiar. Mișto asta, am fost surprins și-n același timp nici nu știam ce să mai zic (părea o farsă la prima vedere, gen: "whaat? Is this happening, or I'm high as f*ck?!"). Le-a dat un pic peste botic la Marvel Studios: eat that. Dave Bautista, scrisese pe Twitter: "Where do I sign up!"...ahaha, good one :)

Să vedem ce-o ieși, de aceea e mișto viitorul... e imprevizibil, habar n-ai ce se poate întâmpla peste câteva minute, ore, zile ș.a.m.d.

carmen_angelus_romila pe 11 octombrie 2018 13:25
Desi nu imi faceam mari probleme in ceea cel priveste pe James Gunn, iata ca acesta si-a gasit imediat de lucru si nu ramane decat sa-i uram mult succes!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells