James Gunn se mută la DC. Va scrie scenariul lui Suicide Squad 2

de Cristina Grigore în 10 Oct 2018
Regizorul filmelor Guardians of the Galaxy ar putea si regiza sequel-ul

După scandalul mesajelor ofensatoare ce l-a scos pe James Gunn din echipa Disney/Marvel, acesta a primit șansa de a se ocupa de o altă producție ultra populară cu supereroi, însă în tabăra adversă. Potrivit Indiewire.com, Warner Bros. a confirmat faptul că cineastul a fost angajat să se ocupe de scenariul lui Suicide Squad 2, posibil și de regia peliculei.

Primul film Suicide Squad, lansat în 2016 sub bagheta regizorală a lui David Ayer, a avut o distribuție plină de actori celebri (printre care Will Smith, Margot Robbie și Jared Leto în rolul Jokerului) și încasări uriașe la box office-ul internațional – 750 milioane de dolari la un buget de 175 milioane. Surse apropiate producției au subliniat faptul că sequel-ul va veni cu o nouă abordare și nu va fi o continuare directă a peliculei lui Ayer.

Nu este prima dată când Universul Extins DC beneficiază de unul dintre talentele creatoare ale Marvel. Regizorul a două dintre filmele The Avengers, Joss Whedon, a preluat scenariul și regia lui Justice League după ce Zack Snyder a fost forțat să se retragă din proiect din cauza unei tragedii personale.

Exploreaza subiecte similare:

James Gunn, David Ayer, Joss Whedon, Zack Snyder, Suicide Squad 2 , Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, The Avengers, Justice League

Alte știri din cinema

Trailer-ul lui Avengers: Endgame a doborât recordul de vizionări în 24 de ore

Pelicula, ce-i are la cârmă tot pe fraţii Anthony şi Joe Russo, se lansează în cinematografele noastre pe 3 mai

Aquaman, debut record în China, înaintea lansării în Statele Unite

Pelicula a obţinut aproape 94 milioane de dolari doar la box office-ul chinez

Moș Crăciun în misiune: idei năstrușnice și umor

Alain Chabat în rolul principal nu e moșul tipic bonom și rotofei în acest film pentru copii

Kevin Hart nu va mai prezenta Oscarurile din cauza unor remarci homofobe anterioare

Starul a refuzat cerinţa Academiei Americane de Film de a-şi cere scuze pentru comentariile controversate, însă a făcut acest gest după ce şi-a anunţat retragerea

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 10 octombrie 2018 16:07
Ah... am auzit aseară chiar. Mișto asta, am fost surprins și-n același timp nici nu știam ce să mai zic (părea o farsă la prima vedere, gen: "whaat? Is this happening, or I'm high as f*ck?!"). Le-a dat un pic peste botic la Marvel Studios: eat that. Dave Bautista, scrisese pe Twitter: "Where do I sign up!"...ahaha, good one :)

Să vedem ce-o ieși, de aceea e mișto viitorul... e imprevizibil, habar n-ai ce se poate întâmpla peste câteva minute, ore, zile ș.a.m.d.

carmen_angelus_romila pe 11 octombrie 2018 13:25
Desi nu imi faceam mari probleme in ceea cel priveste pe James Gunn, iata ca acesta si-a gasit imediat de lucru si nu ramane decat sa-i uram mult succes!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells