Jake Gyllenhaal ar putea să îl înlocuiască pe Ben Affleck în rolul lui Batman

de Gloria Sauciuc în 18 Nov 2017
Collider scrie că decizia de a-l înlătura pe Affleck din serie a fost luată la începutul lui 2017, după ce un anunţ oficial a fost amânat până la premiera Justice League, pentru a evita publicitatea negativă

Jake Gyllenhaal s-ar fi întâlnit cu regizorul Mark Reeves, numit pentru regia unui film Batman de sine stătător, scrie publicația Collider. Cu zvonuri că Ben Affleck ar renunţa la rolul lui Batman şi în contextul unor cronici destul de critice pentru cum a jucat în Justice League, există păreri că Jake Gyllenhaal va fi înlocuitorul lui în Universul DC Comics.

Şi, totuşi, regizorul Mark Reeves insistă că implicarea lui Gyllenhaal în proiect este departe de a fi asigurată. „A fost un nume vehiculat", declară el. „Au existat oarece discuţii, însă nu ceva sigur. Nu e bătut în cuie, ar putea să se schimbe lucrurile”.

Gyllenhaal nu este străin de supereroi, după ce a fost odată nominalizat să îl înlocuiască pe Tobey Maguire în Spiderman 2, când acesta s-a lovit la spate. De asemenea, a participat la castingul pentru Batman Begins, pierzând în cele din urmă rolul supereroului în faţa lui Christian Bale. Şi, totuşi, Gyllenhaal a dovedit în acelaşi timp şi reţinere în faţa unor serii de filme cu derulare îndelungată din ultimii ani, infirmând zvonuri care îl legau de Marvel, notează telegraph.co.uk.

El declara anul trecut: „Pur şi simplu nu cred că m-aş potrivi acolo. Pe măsură ce înaintez în vârstă, nu mă mai interesează ca oamenii să mă vadă într-un anume fel. Pot să mă placă sau nu. Aşa sunt eu”.

Fie că îl interesează sau nu, DC l-a curtat în ultimii ani, oferindu-i rolul lui Rick Flag din Suicide Squad, după ce Tom Hardy a renunţat. Gyllenhaal a spus pas, în rol fiind distribuit Joel Kinnaman.

Prezenţa lui Affleck în rolul lui Batman a fost pusă sub semnul întrebării după ce s-a anunţat că ar renunţa pentru a schimba actoria pe regie, tot pentru un proiect Batman. The Hollywood Reporter susţinea, în iulie, că studiourile DC căutau să „renunţe la Affleck într-un mod elegant". Affleck nega însă la Comic Con, spunând la o conferinţă:  „Să fiu clar. Sunt un norocos. Batman este cel mai tare. Sunt mereu încântat să îl joc. Cred că este o neînţelegere pentru că nu îl regizez, ci îl joc, îmi place să fiu Batman”.

Collider scrie că decizia de a-l înlătura pe Affleck din serie a fost luată la începutul lui 2017, după ce un anunţ oficial a fost amânat până la premiera Justice League, pentru a evita publicitatea negativă.

Colaj foto ScreenRant

Exploreaza subiecte similare:

Jake Gyllenhaal, Ben Affleck

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Qube86 pe 18 noiembrie 2017 19:33
Treaba asta cu inlaturarea lui Ben Affleck din rolul lui Batman se vehiculeaza deja de ceva timp si dupa declaratiile mai mult sau mai putin voalate ale acestuia aveam un presentiment ca nu va ma relua partitura...
Ma gandeam totusi ca va mai avea macar o aparitie in celebrul costum...
Anyway...preluarea rolului de catre Jake Gyllenhaal mi se pare o decizie buna (daca se va concretiza)...
Este un actor foarte talentat si cu multe roluri reusite la activ pana in acest moment...
Il consider destul de versatil pentru a se potrivi cu celebrul personaj si cred chiar ca ar avea ceva sanse pentru a inclina putin balanta pentru DC Universe...care a pierdut teren considerabil in fata Marvel in ultimii ani !

spartacus pe 18 noiembrie 2017 20:39
Am mai spus-o, dar o repet pentru că e cazul: m-am numărat printre cei care, la început, mi-am exprimat îndoiala că Ben Affleck ar fi cel mai potrivit pt, rolul lui Bruce Wayne/Batman, el fiind până atunci specializat mai mult în roluri de filme romantice, comedii. Prestația lui însă în film mi-a spulberat îndoiala, s-a pregătit incredibil pt rol și i-a ieșit foarte bine. Prin urmare, acum îl consider perfect pt acest rol. Să îl înlocuiești cu Gyllenhaal, și mai tânăr ca Affleck, i-ar știrbi serios din autenticitate rolului. In concluzie, sper să rămână Affleck.
woodstar pe 18 noiembrie 2017 22:31
Dupa parerea mea, Jake Gyllenhaal a demonstrat mai mult ca ar face un Joker bun, dupa performanta din Nightcrawler.
YulianHD pe 20 noiembrie 2017 16:22
Adevarat
Take77 pe 19 noiembrie 2017 08:46
Si eu cred ca Jake Gyllenhaal e mai potrivit pentru rolul Joker ori Edward Nygma.
-----------------
In privinta inlocuirii lui Ben Affleck spun ca este perfect pentru acest rol in cazul continuarii seriei Justice League ori pentru aparitii secundare in sequeluri la Superman,WonderWoman,Aquaman,Flash.

Ei arata un Batman matur la doua zeci de ani distanta de incepurile sale de erou mascat si Ben Affleck a jucat destul de bine pentru a nu reusi sa mai joace vreo cinci ani de acum inainte rolul unui Bruce Wayne ajuns la 50 de ani.

Problema este filmul The Batman regizat de Matt Reeves despre care exista birfe ca e inceputul unei noi trilogii Batman unde actiunea se va intimpla inainte de evenimentele din Batman vs Superman si la citiva ani dupa evenimentele din The Dark Knight Rises regizat de Nolan si cu Bale in rol de Batman.

Exista teama ca Affleck nu face fata unei asemenea provocari asa cum Robert Downey Jr a reusit s-o faca in rolul Iron Man.In filme dedicate doar lui Iron Man dar si in celelalte: Captain America,Razbunatorii si altele.

Ar trebui ca Affleck sa renunte la multe planuri personale pentru a se dedica lui Batman si conditia fizica plus virsta nu-l ajuta fara a se implica in timpul liber unei pregatiri fizice deosebite.Aici are Affleck o problema.Pentru Batman a renuntat la niste proiecte si nu prea i-a convenit.E si un tip comod.Nu e genul lui Christian Bale ori Hugh Jackman dispus sa mearga la exercitii fizice pentru a se mentine in forma.

Din acest motiv exista teoria inlocuirii lui Ben Affleck cu alt actor.Daca Affleck se duce la sala la tras de fiare si isi mentine silueta ar putea juca in sequeluri pentru Batman vs Superman.Cu putin machiaj poate arata mai tinar.

Cred ca se discuta momentan variantele de lucru.Daca va fi un singur film Batman nu e o problema pentru Affleck dar daca ramine varianta cu trilogia e complicat pentru Affleck.

In orice caz daca e musai sa fie inlocuit in filmele regizate de Matt Reeves singura varianta ar fi Christian Bale adica trilogia regizata de Reeves sa fie Batman 4,5,6.

Filme care sa uneasca trilogia lui Nolan cu Batman vs Superman.

Christopher Nolan a fost implicat in productia filmelor Batman vs Superman si Justice League.Nu ar fi o problema sa existe o colaborare Reeves & Nolan cu Bale in rolul Batman.

Si Ben Affleck sa fie pastrat pentru Justice League 2 si 3.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells