Jackie Chan și echipa sa de producție au fost luați de ape la filmările lui Project X

de Cristina Grigore în 10 Aug 2018
Inundațiile au oprit lucrul la peliculă mai multe zile la rând

Filmările noii pelicule a lui Jackie Chan, Project X, au fost întrerupte de o viitură. Precipiitațiile au dus la creșterea apelor unui rău din apropierea platoului de filmare, ce a fost distrus laolaltă cu o parte din echipament și vehiculele de transport, a povestit starul la începutul săptămânii pe contul său de Twitter.

Din fericire, nu au existat victime, iar camioanele de producție mai puțin afectate au putut fi remorcate. Lucrul la film a fost însă oprit mai multe zile la rând. 

„Vremea s-a schimbat brusc şi ehipa noastră de producţie a fost prinsă de o viitură uriaşă! O parte din camioane a fost prinsă în valul de noroi. Mulţi dintre colegi s-au speriat, pentru că totul s-a întâmplat atât de repede. Din fericire, au venit în ajutorul nostru alte camioane mai mari, care ne-au remorcat şi astfel toată lumea a scăpat cu bine”, a scris Chan.

Actorul a mulţumit „din inimă” celor care le-au sărit în ajutor şi şi-a cerut scuze echipei pentru sperietură. A menţionat, de asemenea, că data viitoare echipa de producţie va fi mult mai atentă la vreme şi la siguranţa întregii echipe. Deşi nu a menţionat exact locul în care s-a produs incidentul, presa chineză a raportat recent mai multe inundaţii şi alunecări de teren în sud-estul Chinei.

Nu este prima dată când o producţie de-a starului are de suferit din cauza capriciilor vremii. În 2014, unul dintre directorii de imagine ai lui Skiptrace şi-a pierdut viaţa, după ce barca în care se afla a fost întoarsă cu susul în jos de un val uriaş.

În Project X, Chan joacă rolul unui fost membru al forţelor speciale care, alături de un camarad, trebuie să escorteze un grup de civili pe „şoseaua morţii” din Bagdad. John Cena face parte din distribuţie. Filmul este regizat de Scott Waugh (Need for Speed).

Exploreaza subiecte similare:

Jackie Chan, Skiptrace, Scott Waugh

Alte știri din cinema

A murit Stan Lee. Legenda culturii pop şi a benzilor desenate s-a stins la 95 de ani

Lee a fost co-creatorul lui Black Panther, Spider-Man, X-Men, Thor, Iron Man şi a multor altor personaje Marvel populare

Noi premii pentru filmul Vinovatul, ce rulează în premieră

Vinovatul/The Guilty rulează acum în 25 de orașe din România

The Grinch este primul în box office-ul SUA, Venom cucereşte China

The Grinch se lansează în cinematografele noastre pe 23 noiembrie

Marvel a dominat The People's Choice Awards, cu Avengers: Infinity War şi Black Panther

Cel mai bun serial TV a fost considerat Shadowhunters: The Mortal Instruments

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 10 august 2018 16:09
Jackie Chan și echipa sa de producție au fost luați de ape la filmările lui Project X:)))))))Ce titlu..Deja imi imaginam cum inoata batranul Chan:))Bravo.Sunteti tari
carmen_angelus_romila pe 14 august 2018 11:43
Neobositul regizor, producator si interpret, Jackie Chan iata ca mai are parte uneori si de asemenea incidente.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells