Inhumans – primul serial ce poate fi urmărit în format IMAX

de Cinemagia în 29 Aug 2017
Doar pe 1, 2 şi 3 septembrie pe cele două ecrane IMAX din Bucureşti şi Timişoara

Cele mai noi personaje din Universul Marvel ajung pe cele mai mari ecrane de cinema din ţară, primele două episoade din mult-aşteptatul serial TV „Inhumans” putând fi urmărite în exclusivitate în format IMAX, la Cinema City, doar pe 1, 2 şi 3 septembrie.

Noua saga a fost adusă la viaţă fiind filmată în întregime cu camerele IMAX, şi în acelaşi timp editată şi personalizată pentru a profita din plin de formatul IMAX, de imaginile clare precum cristalul, de sistemul audio intens şi de structura personalizată a sălii de cinema. În sălile T IMAX de la Cinema City, spectatorii au parte de 26% mai multă imagine decât într-o sală standard, simţindu-se ca şi cum ar fi în mijlocul dezlănţuirii de forţe a Inumanilor.

După ce Familia Regală a Inumanilor este afectată de o lovitură de stat militară, ei abia reuşesc să fugă în Hawaii, unde surprinzătoarele lor interacţiuni cu lumea luxuriantă şi umanitatea din jurul lor se dovedesc a fi salvatoare nu numai pentru ei, ci şi chiar pentru planeta Pământ. Povestea noilor personaje a fost introdusă în Universul Marvel de Stan Lee şi Jack Kirby în 1965. Din acel moment, personajele au evoluat şi au devenit unele dintre cele mai populare şi emblematice figuri din Universul Marvel.

Serialul va continua pe canalul american ABC, până la episodul 8, din 29 septembrie.

„Suntem încântaţi să colaborăm cu Marvel şi ABC Studios pentru acest proiect inovator şi să-i introducem pe fanii din întreaga lume în Universul Marvel Inhumans în cel mai imersiv mod posibil: în IMAX", a declarat Greg Foster, CEO IMAX Entertainment şi Senior Executive Vice President, IMAX Corp. „Utilizarea camerelor IMAX şi abordarea cinematografică a unui serial TV este un eveniment exclusiv IMAX, pe care fanii nu vor vrea să-l rateze”.

Biletele s-au pus deja în vânzare, iar cumpărarea lor în avans îţi oferă posibilitatea de a fi printre primii care descoperă povestea fascinantă a echipei de supereroi Marvel în format IMAX 2D, doar la Cinema City din AFI Cotroceni Bucureşti şi Shopping City Timişoara. 

Exploreaza subiecte similare:

Inhumans

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
aavramescu23 pe 30 august 2017 21:22
Nu e rau... Pacat ca nu vom putea viziona continuarea la posturile TV romanesti. Se va pirata angro.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells