În martie, AXN este gazda supereroilor din universul Marvel

de Cinemagia în 2 Mar 2018
Cei mai populari supereroi pot fi văzuți pe micul ecran

În luna martie, AXN este gazda supereroilor americani din universul Marvel, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. În week-end, iubitorii filmelor de acțiune și SF au ocazia să urmărească cinci succese de box-office – seria Iron Man, „Căpitanul America – Primul Răzbunător” și „The Avengers”. Telespectatorii vor descoperi mai multe despre discordia și lupta dintre vampiri și vârcolaci în cunoscuta serie „Underworld” (Lumea de dincolo) – „Revolta Lycanilor” și „Trezirea la viață”.

Fanii serialelor se vor bucura de un sezon nou din „Cititorii de oase/ Bones” și vor afla deznodământul acțiunii sezoanelor curente ale serialelor mult îndrăgite – „Grimm”, „NCIS LA”, „NCIS NOLA” și „MacGryver”. „Negociatorii/Ransom” și „Snatch/Unde dai și unde crapă” revin pe AXN și respectiv, AXN Black, în timp ce comedia romantică „Emergency love” debutează pe AXN White.

AXN

Iron Man – 3 martie, ora 16:10; cu Robert Downey Jr. și Gwyneth Paltrow

Tony Stark este un magnat american, un adevărat playboy, dar și un inventator genial. CEO al Stark Industries, furnizorul principal de arme pentru Guvernul SUA, Tony continuă munca tatălui său de a asigura interesele americane la nivel mondial. Stilul de viață excentric i-a adus statutul de celebritate, însă totul se schimbă când este capturat de un grup de teroriști, care vor să le construiască o replică a celei mai noi rachete Stark. Deși rănit grav și cu un dispozitiv improvizat în zona inimii, Stark ignoră cererile răpitorilor și își construiește o armură specială – faimosul costum Iron Man.

Experiența din captivitate îi schimbă percepția despre traiectoria Stark Industries, însă întâmpină rezistență din partea celui mai apropiat colaborator, Obadiah Shane. Ajutat de asistenta ta, Pepper Pots, și cel mai bun prieten, Rhodey, Tony Stark și alter-ego-ul său, Iron Man, salvează lumea.

Iron Man 2 – 3 martie, ora 18:35; cu Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow și Scarlett Johansson

Întreaga lume știe cine se află în spatele eroului Iron Man, însă, ceea ce nu știu mulți este că Tony Stark este pe moarte. Pacea obținută cu greu de excentricul erou este pusă sub semnul întrebării când un vechi rival își face apariția, echipat într-un costum similar cu cel al lui Iron Man. Chinuit de perspectiva morții, dar și de amintirile trecutului, Stark trebuie să își adune forțele pentru a salva omenirea încă o dată.

Căpitanul America – Primul Răzbunător/Captain America – The first avenger – 4 martie, ora 18:25; cu Chris Evans, Samuel L. Jackson și Sebastian Stan

Povestea primului răzbunător își are originea în 1941, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, cu mult înaintea lui Iron Man, Hulk sau Thor. Steve Rogers este un tânăr plăpând la trup, care își dorește să se înroleze și să lupte, în pofida nenumăratelor respingeri din partea armatei. Șansa îl poartă la ușa cabinetului unui medic, coordonator al unui program experiment, și astfel Rogers se transformă într-un supersoldat – Căpitanul America.

Steve se alătură forțelor militare americane sub supravegherea colonelului Chester, alături de cel mai bun prieten, Bucky, și amica sa, Peggy. Împreună pornesc un atac asupra Hydra, organizația secretă de cercetare a Germaniei naziste.

The Avengers – 10 martie, ora 18:10; cu Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth,  Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow și Scarlett Johansson

Supereroii benzilor desenate din universul Marvel se reunesc în „The Avengers” pentru a salva viitorul omenirii. Iron Man, Hulk, Căpitanul America, Thor, Hawkeye și Văduva Neagră trebuie să își lase orgoliile la o parte și să lucreze alături de Nick Fury și Agentul Culson pentru a-l înfrânge pe Loki, un dușman din altă galaxie, cu puteri nelimitate.

Iron Man 3 – 11 martie, ora 18:30; cu Robert Downey Jr., Ben Kingsley și Gwyneth Paltrow

Ultimul film din franciza Iron Man îl prezintă pe Tony Stark într-o ipostază diferită – ce se confruntă cu o nouă amenințare din partea unui inamic puternic – Mandarinul, însă fără a avea la îndemână tehnologia, costumele sau banii cu care era obișnuit. În timp ce vila Stark este distrusă și cele mai dragi persoane sunt în pericol, Tony încearcă să găsească răspuns la una dintre cele mai importante întrebări care îl macină în secret.

Lumea de dincolo – Revolta Lycanilor/Underworld – Rise of the Lycans – 17 martie, ora 22:00; cu Michael Sheen și Kate Beckinsale

Oare ce a declanșat discordia dintre vampirii, cunoscuți și ca Negustorii Morții, și sclavii lor, vârcolacii ( Lycans)? În acest prequel, telespectatorii vor descoperi povestea lui Lucian, un lider puternic și vârcolac tânăr care luptă cu toată forța să redea libertatea poporului său, înrobit de Vickor, regele crud al vampirilor.

Lumea de dincolo: Trezirea la viață/Underworld – Awakening – 24 martie, ora 22:00; cu Kate Beckinsale și Stephen Rea

Cel de-al patrulea film al seriei “Lumea de dincolo” continuă lupta dintre vampiri și vârcolaci, ducând-o la un alt nivel. Selena, războinica de legendă a vampirilor, se confruntă cu cel mai puternic oponent de până acum și, totodată, află un secret cutremurător care îi pune întreaga existență sub semnul întrebării, demontând toate principiile și valorile în care a crezut până atunci.

Cititorii de Oase/ Bones – premiera sezonului 5, din 29 martie, în fiecare joi, de la ora 21.05; cu Emily Deschanel, David Boreanaz, T.J. Thyne

În debutul sezonului 5, Brennan, recent întors de la un sit din Guatemala, revine la muncă. În timp ce Booth este nerăbdător să își reia activitatea după cele șașe săptămâni de convalescență ca urmare a operației pe creier, Angela primește informații de la mediumul ei ( Cyndi Lauper), legate de câteva cadavre îngropate undeva sub o fântână în Washington.

Negociatorii/Ransom – sezonul 1, din 16 martie, de luni până vineri, de la ora 17:15; cu Sarah Greene, Luke Roberts, Nazneen Contractor, Jenessa Grant

Inspirat din cariera negociatorului Laurent Combalbert, serialul “Negociatorii” spune povestea unuia dintre cei mai buni profesioniști în soluționarea situațiilor de criză. De la probleme apărute în cadrul companiilor multinaționale, la situații complicate din agențiile guvernamentale, Laurent reușește, alături de partenera sa, Marwan Mery, să rezolve conflicte complexe, folosindu-se de spiritul său abil de convingere a interlocutorului.

MacGyver – sezonul 1, marțea, de la ora 22:00; cu Lucas Till, George Eads, Justin Hires, Sandrine Holt

Telespectatorii vor avea ocazia să urmărească întâlnirea specială dintre echipa lui Mac și personajele din Hawaii Five-0, în ultimele episoade ale sezonului 1. Chin și Koni vin în sprijinul lui Mac pentru a salva un grup de cercetători prinși în subteran ca urmare a unui cutremur foarte puternic. 

AXN White

Dragoste la urgență/Emergency Love – premieră, din 9 martie, de luni până vineri, de la ora 22:40; cu Serhat Teoman, Duygu Yetis, Derya Alabora

Sinan este un tânăr cu o carieră de succes în medicina de urgență, care se bucură din plin de viața sa liniștită și lipsită de evenimente. Într-o dimineață devreme, Sinan este trezit de zgomotul făcut de o tânără care încearcă să se mute în noul ei apartament. Mai mult, tânăra îi lovește din greșeală mașina lui Sinan, acesta fiind convins că este una dintre cele mai groaznice zile din viața lui. Hotărât că nu vrea să o mai vadă vreodată, Sinan are parte de un șoc când descoperă că acesta este noua lui asistentă, Nisan. Foarte drăguță, dar și un pic neîndemânatică, Nisan va trebui să învețe să lucreze alături de Sinan în camera de gardă. Povestea personajelor se complică și mai mult când sora cea mare a lui Sinan se angajează la același spital.

AXN Black

Unde dai și unde crapă/ Snatch – din 23 martie, de luni până vineri, de la ora 00:00; cu Rupert Grint, Luke Pasqualino, Lucien Laviscount

Inspirat de filmul cult omonim, lansat în 2000, serialul spune povestea unui grup de tineri pungași. După atacul asupra unui camion plin cu aur, grupul este implicat într-o serie de evenimente neașteptate. Din acest moment, tinerii intră în liga mare a crimei organizate, unde gangsterii internaționali fac legea. Trebuie să învețe rapid să facă față provocărilor: o Londra tot mai nesigură, polițiști omniprezenți, luptători aprigi și infractori locali periculoși.

 

 

Exploreaza subiecte similare:

iron man, iron man 2, Captain America: The First Avenger, Iron Man 3, Underworld, Bones, Ransom, MacGyver, The Avengers

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 2 martie 2018 21:47
Aşa... înainte de APRILIE 27 (Avengers 3), trebuia să fie şi Age of Ultron, nu doar primul Avengers, la AXN.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells