În ce film va apărea mai întâi noul Spider-Man. Nu e vorba de Untitled Spider-Man Reboot (2017)!

de Gloria Sauciuc în 27 Iun 2015
În circa nouă luni îl vom vedea pe marile ecrane pe tânărul actor Tom Holland în rolul unui Spider-Man adolescent

Actorul de 19 ani Tom Holland a fost ales pentru rolul noului Spider-Man/Peter Parker, iar clipurile publicate de acesta pe rețelele de socializare, în care își dovedește calitățile de acrobat, au încălzit inima fanilor personajului. Următoarea întrebare a lor este: când o să îl vedem pe Tom Holland în costumul de Spider-Man?

Răspunsul pare să fie extrem de precis: în circa nouă luni, conform publicației Hollywood Reporter. Spider-Man urmează să apară în Captain America: Civil War, filmul care va fi lansat anul viitor. În cadrul unui interviu lung acordat publicaţiei Hollywood Reporter de către Kevin Feige, şeful Marvel Studios, alături de noul star al Spiderman, iese la lumină faptul că Holland a trecut prin teste pentru filmare alături de Robert Downey Jr. şi de Chris Evans, ca parte a unui îndelungat proces de pregătire. Totuşi, nu avem încă noutăţi cu privire la cât de amplu va fi rolul lui Spiderman în noul film, şi orice presupunere ar putea fi hazardată.

Ceea ce se ştie este că în Civil War - cartea de benzi desenate, Spider-Man este centrul de greutate moral al poveştii, în care un conflict de idei va lua naştere între Captain America şi Iron Man: cel de-al doilea ţine partea autorităţilor şi crede că supereroii trebuie să îşi declare identitatea, să intre în programe de pregătire şi să lupte pentru stat, în timp ce Captain America vede într-o asemenea înregimentare o încălcare a libertăţilor civice şi o putere prea mare pusă în mâna guvernului.

Varianta lui Captain America nu este prea credibilă în universul Marvel, unde nu prea se pune vorba de identităţi secrete, şi aproape fiecare dintre eroi a lucrat la un moment dat pentru o instituţie guvernamentală într-un fel sau altul. Mai mult, filmele Marvel nu au fost niciodată adaptări foarte fidele ale benzilor desenate, ci mai degrabă re-make-uri ale filmelor anterioare, chiar dacă împrumută numele de la cărţi de benzi desenate (precum Captain America: The Winter Soldier), comentează publicația mai sus menționată. De asemenea, să nu uităm că aproape fiecare film Marvel este saturat de numărul personajelor, cu aproape fiecare Avenger (cu excepţia lui Hulk şi a lui Thor) apărând pe marele ecran, deci e greu să ne imaginăm pe cineva apărând semnificativ de mult pe ecran.

În orice caz, urmează să primim în viitor un film dedicat integral lui Spiderman - Untitled Spider-Man Reboot (2017). Şeful Marvel Studios declară că înţelegerea cu studiourile Sony funcţionează în ambele sensuri, deci personajele Marvel pot apărea în noile filme Sony.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Holland, Captain America: Civil War

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 27 iunie 2015 18:45
Dacă e adevărată știrea, mi se pare o cretinitate că în viitorul CAPTAIN AMERICA - CIVIL WAR deja urmează să apară un nou Spiderman (Tom Holland ăsta) și nu Andrew Garfield cu care lumea începuse să se obișnuiască, de bine-de rău. Deja nu mai există personaj de benzi desenate care să fii fost atât de ”fumat” ca cel al lui Spiderman: 3 actori în tot atâtea serii de filme, la interval de nici zece ani!?!... O prostie. Părerea mea, desigur.
ddman pe 27 iunie 2015 19:13
De acord cu tine, dar mai adaug faptul ca a fost din ce in ce mai rau, cel putin estetic vorbind.
GAMBITT pe 27 iunie 2015 23:09
SPARTACUS AI PERFECTA DREPTATE CU CE ZICI,ASA CONSIDER SI EU CA E O PROSTIE SA SCHIMBI ACTORI CARE IL JOACA PE SPIDERMAN ASA DE DES.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells