Idris Elba, viitorul James Bond?

de Cristina Grigore în 21 Dec 2014
Cei de la Sony şi-au exprimat interesul vizavi de actorul afro american, pe care par să îl dorească drept urmaş al lui Daniel Craig

Daniel Craig s-a transformat cu succes în ultra popularul James Bond în seria ce-i aduce pe marele ecran aventurile, însă contractul său cu Sony Pictures se apropie de final - după Spectre va mai apărea într-un singur film al seriei – astfel încât producătorii se află acum în căutarea unui înlocuitor.

Ultimele zvonuri legate de franciză, preluate şi de TheDailyBeast.com, îl indică drept preferat al studiourilor pe Idris Elba, unul dintre numele agreate chiar şi de Craig.

Actorul din Thor şi serialul TV Luther ar putea fi astfel primul afro-american distribuit în rolul Agentului 007. Schimbarea de atitudine a realizatorilor, deşi surprinzătoare, a reieşit din emailurile făcute publice după spargerea serverelor Sony. Într-un email trimis vicepreşedintelui Columbia Pictures, Elizabeth Cantillon, de către co-preşedintele Sony Pictures, Amy Pascal, se arată: „Idris ar trebui să fie următorul Bond”.

Spectre se lansează pe 6 noiembrie 2015.

Exploreaza subiecte similare:

Idris Elba, actor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 21 decembrie 2014 16:17
Daca zvonul va deveni realitate, atunci acel J.B. din serie va fi si cea mai mare dezamagire din intreaga serie. Parerea mea.
tafalogugabriel pe 21 decembrie 2014 22:26
Cred ca ideea asta e teribila.Pur si simplu ingrozitoare.Nu vreau un James Bond negru.James Bond nu e negru.Oricat de mult mi-ar placea de Idris Elba,si chiar imi place,in special in rolul pe care il are in universul Marvel,pur si simplu nu ar merge pentru mine.Si oricum,eu unul m-am saturat de filme Bond...pur si simplu nu mai vreau.Consider ca s-au facut mult prea multe,si devin din ce in ce mai trase de par si mai stupide.E doar opinia mea...
mirela_dediu pe 22 decembrie 2014 11:58
Idris Elba este britanic, nu afro-american. Unii il considera chiar englez, avand in vedere ca este nascut la Londra :).
Mai mult, James Bond este in mod abligatoriu britanic Negru mai merge, dar altceva decat britanic nu se poate (oare ce inseamna M6?)
Dar ce mi se pare ciudat este ca il reduceti pe Idris Elba la Thor si Luther.

fraa pe 22 decembrie 2014 22:14
Idris Elba este un actor f bun insa nu inteleg trendul asta cu schimbatul rasei personajelor, cateodata merge (Nick Fury), insa in general e stupid. Exact cum nu vreau sa vad vreodata un Shaft sau Blade alb la fel nu vreau nici Bond negru. Dar la tendintele din ultima vreme (Thor femeie in comics, Captain America negru, Batwoman gay) in incercarea studiourilor de a fi " politically correct" nu ma mai mira nimic. In America daca intr-un film nu sunt si negri si asiatici si hispanici filmul e catalogat rasist. Morons.
Crynick pe 23 decembrie 2014 00:32
bine ca specificati ca a jucat in tampenia de thor,dar nu spuneti ca a avut un rol important in The Wire

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells