Iată titlul următorului film al lui Steven Spielberg

de Cristina Grigore în 4 Mar 2015
Thriller-ul cu spioni îl va avea ca protagonist pe Tom Hanks

La trei ani de la debutul în cinematografe al lui Lincoln, Steven Spielberg revine în scaunul regizoral pentru un thriller cu spioni în care rolul central îi va aparţine lui Tom Hanks. Cei de la TheWrap.com au aflat că pelicula a primit recent titlul Bridge of Spies, după ce, la începerea filmărilor, a fost numit St. James Place.

Podul la care se face referire în noul titlu este unul real, ce face legătura între periferia fostului Berlin de Vest şi centrul oraşului Postdam, aflat anterior sub controlul Germaniei de Est. A primit numele de “pod al spionilor” în ani ’60, când serviciile secrete ale sovieticilor şi ale americanilor schimbau prizonieri în numita locaţie. După anii ’80, a fost redenumit Glienicke Bridge şi a apărut în mai multe producţii cinematografice.

Bridge of War – după un scenariu semnat de Matt Charman, recris de Joel şi Ethan Coen – spune povestea primului schimb de prizonieri făcut pe pod, dar şi a încercărilor avocatului James Donovan (Tom Hanks), de a negocia eliberarea pilotului Francis Gary Powers după ce avionul său a fost doborât pe teritoriul Uniunii Sovietice.

Filmul se va lansa pe 16 octombrie 2015.

Exploreaza subiecte similare:

Steven Spielberg, Tom Hanks, Untitled Cold War Spy Thriller

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 4 martie 2015 09:38
Bridge of Spies suna bine ;) si sunt sigur ca va fi foarte fain caci toate productiile lui Spielberg sunt de la bune in sus ;)
teutorix_maxen pe 5 martie 2015 03:02
Steven Spielberg regizor, Tom Hanks în rol principal, scenariu frații Coen, muzică John Williams. Mai trebuie spus ceva? Eu cred că nu :)
geo_gabi pe 6 martie 2015 11:03
Sounds GOOD - aceasta noua pelicula regizata de Steven Spielberg .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells