Iată prima imagine din serialul WandaVision

de Gloria Sauciuc în 8 Dec 2019
Cei doi Avengeri au un look ce amintește de sitcom-urile americane din anii 1950

Marvel Studios a dat publicității o primă imagine din noul serial Disney WandaVision, în timpul unei conferințe la Comic Con Experience din Brazilia, în care apar Elizabeth Olsen în rolul Wandei Maximoff și Paul Bettany în rolul lui Vision, cu cei doi Avengeri având un look ce amintește de sitcom-urile americane din anii 1950.

Imaginea aduce aminte de imaginile concept dezvăluite la expoziția D23 Expo și întăresc ideea că WandaVision va începe ca un sitcom clasic înainte de a „evolua într-o poveste epică marca Marvel”.

Deși detaliile acțiunii încă nu au fost date publicității, ceea ce știm este că WandaVision se va inspira din cărțile de benzi desenate ale autorului Tom King, în care eroii încearcă să construiască pentru ei  o familie de androizi, în contextul unui cadru al suburbiei americane din anii 1950. Și, considerând ceea ce i se întâmplă lui Vision în Avengers: Infinity War, pare să fie sigur că realitatea în care trăiește Wanda a fost, cumva, alterată.

WandaVision urmează să aibă premiera pe Disney+ în 2021, având o distribuției în care apare mai apar Kat Dennings (Darcy Lewis), Randall Park (agentul Jimmy Woo), Teyonah Parris (Empire) ca și o Monica Rambeau în rol adult și Kathryn Hahn (Bad Moms) în rolul unei vecine băgăcioase.

Exploreaza subiecte similare:

Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Avengers: Infinity War

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells