Iată legătura dintre regele Arthur şi viitorul film Transformers

de Cristina Grigore în 31 Aug 2016
Deşi sinopsis-ul celui de-al cincilea film Transformers nu a fost încă lansat, o ştire despre distribuţie a dezvăluit un amănunt inedit

Lansată iniţial ca un zvon, includerea actorului Liam Garrigan – cel care l-a interpretat pe regele Arthur şi în serialul ABC „Once Upon a Time” – este acum o certitudine, scrie Comingsoon.com.

Actorul va apărea tot în armura celebrului rege, într-un scenariu ce-l va aduce pe Optimus Prime şi în faţa vrăjitorului  Merlin, în căutarea unui misterios artefact ce îl va ajuta să readucă la viaţă lumea din care a venit. Informaţia a fost preluată din fişa de casting a lui Transformers: The Last Knight, un sinopis oficial al peliculei urmând să fie lansat.

Cel de-al cincilea film Transformers – şi ultimul pe care Michael Bay a declarat că îl va mai regiza – şi-a început producţia în luna iunie şi va fi lansat anul viitor în iunie, la doar cateva luni distanţă de un alt film în care apare regele Arthur– pelicula lui Guy Ritchie, King Arthur: Legend of the Sword.

Îşi reiau partiturile Mark Wahlberg şi Josh Duhamel, iar în rolul central feminin va apărea Isabela Molnar, cunoscută din serialul Nickelodeon 100 Things to Do Before High School.

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells