Iată-l pe Timothée Chalamet în rolul lui Willy Wonka!

de Marina Florea în 11 Oct 2021
Vedem că haina de catifea și jobenul lui Willy Wonka sunt pe mâini bune!

Timothée Chalamet și-a pus haina de catifea și jobenul pentru noul prequel la Charlie and the Chocolate Factory, denumit - simplu -  Wonka.

Actorul de Oscar a oferit fanilor săi de pe social media prima imagine a sa în rolul lui Willy Wonka, iar presa de profil consideră deja că actorul va duce mai departe personajul cât se poate de bine, scrie digitalspy.com.

Facând trimitere la o replică la adaptarea din 1971 a cărții pentru copii, în care Wonka era jucat de Gene Wilder, Chalamet scria pe Instagram: „suspansul este teribil, sper că va ține...”

Inspirat din personajele lui Roald Dahl, filmul surprinde începuturile celebrului fabricant de ciocolată și va cuprinde și numere muzicale semnate de Neil Hannon și The Divine Comedy.

Paul King (Paddington 2) va semna regia filmului, al cărui scenariu l-a semnat în colaborare cu Simon Farnaby; distribuția cuprinde nume mari precum Rowan Atkinson, Keegan-Michael Key, Sally Hawkins, Olivia Colman și Matt Lucas.

Wonka va avea premiera pe 17 martie 2023. Pe măsură ce așteptăm premiera lui Wonka, îl vom vedeea pe Chalamet în Dune, în care joacă rolul lui Paul Atreides, în regia lui Denis Villeneuve.

Cronica de trei stele de pe Digital Spy scrie: „Deși nu este un film plin de acțiune, scenele dramatice nu dezamăgesc, precum aceea a unui atac al viermilor de nisip, ori un asalt exploziv de noapte. Există intrigi politice și o încărcătură emoțională, nu doar un thriller ieftin.” Dune are premiera la noi pe 22 octombrie, pe marile ecrane, dar nu și pe HBO.

 

Exploreaza subiecte similare:

Timothée Chalamet, Roald Dahl

Alte știri din cinema

Să facem cunoștință cu Eternii! Tot ce știm despre Ikaris

Eternals/Eternii va rula în avanpremiera din 4 noiembrie, în formatele 3D, IMAX 3D, 4DX și Dolby Atmos

Dune, în premieră la Happy Cinema și After 2 pe platforma de streaming a cinematografului

Rețeaua Happy Cinema are săli în București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bistrița, Bacău, Vaslui și Botoșani

Cinemagia recomandă 3 filme horror asiatice.

Recomandări pentru o noapte albă de Halloween: 3+1 bijuterii ale cinemaului horror asiatic

Babardeală cu bucluc sau porno balamuc - propunerea României pentru premiile Oscar

Filmul, premiat cu Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin, este propunerea României pentru o nominalizare la categoria „cel mai bun lungmetraj internațional”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells