Iată ce scenă din Deadpool 2, considerată şocantă, a căzut la montaj

de Cristina Grigore în 16 Mai 2018
Filmul va intra din acest week-end şi în cinematografele noastre

Continuarea ireverenţioasei comedii cu supereroi Deadpool, ce se pregăteşte să intre în acest week-end pe marile noastre ecrane, a stârnit controverse la previzionări. Criticii străini care au văzut deja filmul au spus că este chiar mai plin de trimiteri amuzante şi glume fără perdea – plus mai multă violenţă – însă se pare că umorul negru din scenariu a fost totuşi prea greu de digerat de către o parte a publicului, astfel că una din scene, ce urma să fie difuzată după genericul de final, a trebuit să fie eliminată la montaj.

Potrivit MCUcosmic.com, scena în cauză îl arată pe Deadpool lângă patul unui nou-născut, al cărui nume este afişat pe un ecuson – „un Hitler”. Copilul plânge, apoi se aude replica eroului: „Taci din gură, Ira, îmi vei mulţumi mai târziu!”. Cadrul se strânge apoi pe gâtul copilului şi vedem mâinile lui Deadpool, care îl sugrumă. Considerată greu de suportat de mai mulţi dintre cei prezenţi la vizionările preliminare, scena nu a mai fost inclusă după genericul de final (alte patru vor putea fi văzute însă după derularea acestuia).

În multe dintre ţările în care va fi proiectat, Deadpool 2 va fi însoţit de avertismentul „nerecomandat minorilor”. Până şi coloana sonoră a filmului a primit, separat, un rating restrictiv, pentru expresiile injurioase conţinute de cinci dintre melodii. De muzica filmului s-a ocupat Tyler Bates – responsabil şi de soundtrack-urile lui Guardians of the Galaxy, 300, John Wick şi Watchmen – care a declarat, când a auzit de rating-ul special acordat selecţiei sale pentru acesta, că l-a primit „ca pe o medalie de onoare”.

Exploreaza subiecte similare:

Deadpool, Deadpool 2, Guardians of the Galaxy, 300

Alte știri din cinema

Shoplifters, câștigătorul Palme d’Or 2018, vine în România

Distribuitorul multi-premiat la Gopo „Independența” Film aduce în România câștigătorul Palme d’Or și alte filme premiate la Cannes 2018

Godzilla vs. Kong va începe filmările în octombrie

Lansarea filmului este programată pentru 22 martie 2020

Cum arată Tom Cruise în Top Gun: Maverick

Primele imagini cu starul care a îmbrăcat din nou uniforma de pilot, în galeria articolului

Prima imagine cu Joaquin Phoenx machiat în ipostaza de Joker

Filmul Joker cu lansarea în octombrie 2019 va fi „un studiu de caz” și „o poveste moralizatoare”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells