Iată când va ajunge în cinematografe live-action-ul Mulan

de Cristina Grigore în 5 Oct 2016
Studiourile Disney grăbesc producţia peliculei 3D

Prinţesa războinică a Disney, Mulan, va reveni pe marile ecrane în versiune live-action în iarna lui 2018 , anunţă studioul, via TheHollywoodReporter.com. A început astfel o cursă internaţională pentru găsirea celei mai bune actriţe chineze care să ocupe rolul central.

În această nouă adaptare, vom vedea cel mai probabil elemente din filmul de animaţie combinate cu cele ale baladei chinezeşti din care s-a inspirat scenariul original. Acţiunea va merge pe urmele lui Hua Mulan, fiica unui bătrân luptător, care se deghizează în bărbat şi îi ia locul tatălui său în armata gata de luptă, cu ajutorul dragonului de încredere al familiei, Mushu.

Filmul nu are încă un regizor ataşat. De scenariu se vor ocupa Lauren Hynek şi Elizabeth Martin, ce vor îmbunătăţi o versiune imaginată de scenariştii lui Jurassic World, Rick Jaffa şi Amanda Silver.

Mulan urmează şirul relansărilor de succes ale Disney – Cinderella, Maleficent, The Jungle Book. Urmează Beauty & The Beasts, din 17 martie 2017, cu Emma Watson, Dan Stevens şi Luke Evans în distribuţie.

Exploreaza subiecte similare:

Mulan

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells