Hustlers: Striptease pe Wall Street, elogiat pentru prestația lui Jennifer Lopez

de Gloria Sauciuc în 9 Sep 2019
Hustlers are premiera pe marile noastre ecrane vineri, 27 septembrie

Jennifer Lopez a reuşit să îşi vrăjească publicul cu rolul său din Hustlers, numeroşi critici de film afirmând ca actriţa merită să primească o nominalizare la Oscar, odată ce va începe sezonul premiilor. Hustlers: Striptease pe Wall Street are premiera pe marile noastre ecrane vineri, 27 septembrie.

Actriţa, în vârstă de 50 de ani, joacă rolul stripperiţei Ramona, care îşi va escroca bogaţii clienţi de pe Wall Street cu talentul ei la bară. J.Lo joacă alături de Cardi B., Constance Wu, Lizzo, Keke Palmer şi Julia Stiles, alcătuind o distribuţie strălucită. Însă J.Lo însăşi a fost cea care a câştigat laudele criticilor, care au văzut filmul în weekend, la Festivalul Internaţional de la Toronto.

J.Lo s-ar putea îndreapta spre o nominalizare la Oscar după trei decenii de Hollywood

În fruntea elogiilor vine logodnicul lui J.Lo, Alex Rodriguez, care scria pe Instagram: „Urmăriţi cel mai bun rol al carierei lui J.Lo. Merită un Oscar. Hustlers va fi incredibil."

Benjamin Lee de la The Guardian relata în cronică: „Merită atenţia sezonului de premii. Totuşi, mai multe personaje interesante ar fi adus rezultate şi mai bune”.

Într-un interviu luat de curând de revista ES, Jennifer a recunoscut că a evoluat în afara zonei proprii de confort cu Hustlers, un film pentru care a trebuit să înveţe să danseze la bară şi să poarte haine cu care nu e obişnuită.

Cântăreaţa, care interpreta cândva „The Love Don't Cost a Thing” explică: „Sunt obişnuită să port ţinute sexy pe scenă, însă pe dedesubt am trei rânduri de ciorapi, un dres cu găuri și un body. A fost ceva cu totul nou să vin aici dezbrăcată, în faţa atâtor bărbaţi - 300 de figuranţi care scandează şi strigă - şi să dansez goală pentru bani”. Actriţa a adăugat: „Există ceva care eliberează şi care dă putere în asta, şi trebuie să fii prezentă: fizic, emoţional şi psihologic”.

Exploreaza subiecte similare:

Hustlers, jennifer lopez

Alte știri din cinema

Cum arată mașina lui James Bond din No Time to Die

Pelicula se va lansa la noi pe se va lansa la noi pe 10 aprilie 2020

Sylvester Stallone a confirmat încă un film cu Rocky Balboa

Starul va reveni pe marele ecran din 20 septembrie în Rambo: Last Blood

The Lighthouse, în exclusivitate în România la Dracula Film Festival

Cea de-a șaptea ediție a festivalului dedicat filmelor fantasy și de groază va avea loc între 16 și 20 octombrie 2019 la Brașov

Drama medicală The Good Doctor, cu Freddie Highmore, din 3 octombrie, la AXN

Actorul a fost nominalizat în 2018 la Globurile de Aur, categoria „Cel mai bun actor într-o dramă TV”.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells