Hotel Transylvania 3: Monștrii în vacanță, din 11 iulie pe marile ecrane

de Cinemagia în 7 Iul 2018
Sătul să se ocupe de vacanțele altora, celebrul conte Dracula, administratorul hotelului de succes „Transylvania”, decide să plece el însuși în vacanță

Vacanța mare aduce o surpriză pentru micii cinefili și una dintre cele mai așteptate lansări cinematografice ale anului: animația „Hotel Transylvania 3: Monștrii în vacanță”, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Drac și clanul său au pregătit noi aventuri comice, pentru întreaga familie. Reunind voci celebre în distribuție, producția Sony Pictures Animation va rula în România atât în varianta subtitrată, cât și în cea dublată în limba română - în avanpremieră pe 11 și 12 iulie 2018, iar din 13 iulie, pe marile ecrane din toată țara.

Ce fac niste monștri plictisiți? Pleacă în vacanță. Și nu orice vacanță, ci o croazieră de lux, în care au de gând să facă valuri. Doar că, după această vacanță, sigur vor avea nevoie de alta!

Sătul să se ocupe de vacanțele altora, celebrul conte Dracula, administratorul hotelului de succes „Transylvania”, decide să plece el însuși în vacanță. Mai ales că se simte cam singur de la o vreme și aspiră la o escapadă romantică… Așa că urmează sfatul fiicei sale, Mavis, și se îmbarcă, împreună cu toată gașca de monștri simpatici, pe un vas luxos, în prima croazieră organizată special pentru monștri. Destinația? Atlantis, orașul dispărut. Drac simte fluturi în stomac de îndată ce urcă la bord: căpitanul navei, Erika, îi ia ochii și… mințile. Croaziera se anunță cum nu se poate mai antrenantă, răsfățându-i pe monștrii dornici de distracție cu jocuri de volei, şedinţe de bronz la lumina lunii, scuba diving, surfing pe delfini, excursii în Triunghiul Bermudelor, expediție la un vulcan pe fundul mării și jocuri de noroc într-un fel de Las Vegas subacvatic. Dar nu cumva își cam forțează norocul la propriu? În timp ce lui Drac i se aprind călcâiele după Ericka, ea pregătește o surpriză monstruoasă, care i-ar putea anihila pe toți! Dacă iubirea îi va duce la pierzanie sau îi va ajuta să iasă din impas aflăm din 13 iulie a.c., la cinema, în „Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation”/„Hotel Transylvania 3: Monştrii în vacanţă”.

Aflat pentru a treia oară la cârma producției, regizorul Genndy Tartakovsky, câștigător a trei premii Emmy, a ridicat ștacheta pentru animatori și scenografi în realizarea efectelor vizuale, creând scene de o amploare și de o complexitate superioare, precum cele cu vulcanul subacvatic, Triunghiul Bermudelor ori cu oraşul dispărut, Atlantis. Mai mult, pentru a se asigura că-și va transpune viziunea în imagini, Tartakovski semnează, împreună cu Michael McCullers, și scenariul producției. Rezultatul promite fanilor francizei un adevărat spectacol vizual, plus o supradoză de umor și aventură în stilul inconfundabil „Hotel Transylvania”.

Distribuția originală de voci îi include pe Adam Sandler (în rolul lui Dracula), Andy Samberg (Johnny), Selena Gomez (Mavis), Kevin James (Frank), David Spade (Griffin), Steve Buscemi (Wayne), Keegan-Michael Key (mumia Murray), Molly Shannon (Wanda), Fran Drescher (Eunice) şi Mel Brooks (Vlad, tatăl lui Drac), Kathryn Hahn (Ericka), Jim Gaffigan (Abraham Van Helsing), Kraken (Joe Jonas). În limba română, dublajul a fost realizat de actorii Claudiu Bleonț (Dracula), Tamara Roman (Mavis), Adina Lucaciu (Erika), Marius Chivu (Frank), Gabriel Costin (Murray), Cristi Neacșu (Johnny), Mihai Niculescu (Vlad), Bogdan Tudor (Stan Omul Pește), Matei Tiron - Micsunescu (Dennis), Răzvan Hîncu (Van Helsing), Anca Oprișan (Eunice), Lucian Ifrim (Griffin), George Morcov (Gremlin), Annemary Ziegler (Wanda), Gabriel Spahiu (Wayne) ș.a.

Producția Sony Pictures Imageworks Inc. durează 97 de minute, este recomandată pentru audiență generală și distribuită în România de InterComFilm Distribution.

Exploreaza subiecte similare:

Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation

Alte știri din cinema

Armie Hammer ar putea fi noul Batman

Noile aventuri ale Cavalerului Negru vor ajunge în cinematografe în 2021

Trailer-ul lui Frozen II a devenit cel mai vizionat din istorie din categoria filmelor de animaţie

Animaţia se lansează în cinematografele noastre pe 22 noiembrie

Ursul de Aur a fost câştigat anul acesta de pelicula Synonymes

Filmul românesc Monştri. a obţinut la Festivalului de Film de la Berlin premiul publicului

Filmul „Monștri.” câștigă premiul cititorilor cotidianului german Tagesspiegel

Va rula pe marile noastre ecrane din toamna anului 2019

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 7 iulie 2018 13:28
"11 aprilie" :)). Voiați să spuneți 11 iulie, în titlul articolului.
carmen_angelus_romila pe 27 iulie 2018 20:30
Cu toate ca nu sunt impatimit dupa filmele animate din noua generatie, "Hotel Transylvania" pare sa merite putina atentie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells