Henry Cavill, despre dieta şi programul de antrenament pentru Man of Steel

de Cristina Grigore în 17 Iun 2013
Exerciţii fizice istovitoare, multă odihnă şi 5000 de calorii pe zi – pregătiri de supererou

Atât figura centrală din Man of Steel, Henry Cavill, cât şi antagonistul acesteia, Michael Shannon, au avut la dispoziţie pentru apariţiile lor în film acelaşi antrenor. Mark Twight s-a ocupat şi de condiţia fizică a actorilor din 300. Dacă Shannon nu a intrat în prea mute detalii legate de antrenament, declarând doar că a făcut genuflexiuni toată ziua, Cavill a dezvăluit revistei People în ce au constat dieta şi recomandările de antrenament.

„Este vorba despre un proces foarte, foarte lung şi care necesită implicare maximă. Am mâncat foarte mult şi am exersat la sală din greu”, a spus el. „Cu cinci luni înainte de începerea filmărilor am început să lucrăm diverse exerciţii, fapt ce s-a dovedit util în dobândirea masei musculare”.

În timpul perioadei în care a trebuit să pună masă musculară, actorul a spus că a trebuit să îndure un dureros antrenament. În plus, i s-a spus că trebuie să consume în jur de 5000 de calorii pe zi şi să doarmă 9-10 ore pe noapte.

Când au început filmările, programul intensiv de „dezvoltare” a fost redus. „Mi-au tăiat din numărul de calorii – până la 2500 pe zi”, a explicat el. „Dar între scene nu stăteam, mergeam şi mă asiguram că  am parte de cel puţin o oră de antrenament înainte de a-mi relua munca”.

„Însă pentru scenele în care apăream fără cămaşă, chiar am încetat să mai mănânc”, a recunoscut Cavill. „A fost greu, dar s-au văzut rezultatele”, a mai spus el.

Întrebat şi ce a mâncat imediat după ce s-a pus punct final producţiei, Cavill a răspuns: „Am mâncat o plăcintă cu mere, un tub de îngheţată şi o pizza întreagă”.

Exploreaza subiecte similare:

Man of Steel, Henry Cavill, Michael Shannon, 300

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 17 iunie 2013 12:20
ei bine.........a fost greu.........dar se vad rezultatele.........
MikkaelWolfganger pe 17 iunie 2013 17:51
Poate daca adun cele peste 50 de articole despre Superman aparute in ultimele luni, o sa imi dea si mie un articol cat de cat decent din punct de vedere al continutului.Sunt atatea evenimente in lumea cinematografiei si pe cinemagia, zilnic, dau de acelasi Cavill, acelasi Superman.E important, am inteles, chiar ma intereseaza, dar sa il vad zilnic in articole abia-abia inchegate deja e prea mult.

Macar de ar fi alternative.Intru pe cinemagia si gasesc o varietate de informatii, de articole, atat despre supermani cat si despre filme ca filme(cum zicea un contemporan), dar nu gasesc acesta alternativa.Din Superman ma duc in Gerard Butler si tanti-duduia aia, de acolo dau de Riddick si de aici nimeresc iar in Superman.Si cu asta am incheiat articolele pe 2 zile.

Nu e normal si cred ca spatiul acordat tie, Cristina, este mult prea mare.Ofera-ne si alte subiecte.Nu toti suntem pasionati supereroi si nu pe toti ne intereseaza ce a mancat si ce proteine a bagat in el nea Superman.

PS:astept sa ma trimiteti sa caut ceva mai bun in alta parte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells