Henry Cavill, accidentare pe platoul de filmare al The Witcher

de Marina Florea în 15 Dec 2020
Nu ar fi prima dată când producția lui The Witcher ar fi sistată.

Așa cum precizează o știre publicată prima oară de tabloidul The Sun și acoperită mai târziu de către Deadline, Henry Cavill a suferit o accidentare la picior în timp ce filma la studiourile Arborfield sezonul 2 al The Witcher. Actorul își făcea cascadoriile în aer la o înălțime de șase metri, purtând un ham de siguranță, atunci când s-a accidentat.

Perspectiva este ca actorul să rămână departe de producție pentru recuperare, iar filmările să continue cu scenele care nu au nevoie de el.

The Sun a publicat citatele unei surse anonime, care descriu momentul accidentului: „Filmările au fost afectate din cauza accidentului lui Henry. Filma o scenă de acțiune și s-a rănit la picior. S-a ridicat brusc și era evident că avea dureri. Nu era clar dacă un obiect îl lovise sau suferise vreo rănire de tendon sau musculară. Nu era într-atât de rău încât să cheme ambulanța, însă nu mai poate merge bine și asta strică programul de filmări. Trebuie să poarte o armură grea și nu o va putea face, considerând accidentarea...”

Ca și alte producții, The Witcher va lua o pauză în timpul sărbătorilor de iarnă, așa că producția se va opri oricum indiferent de accidentarea lui Cavill. Cu suficient timp liber, actorul se poate odihni și intra în 2021 bine și sănătos.

Nu ar fi prima dată când producția lui The Witcher ar fi sistată.

Pentru aproape un an, producția filmului a fost în regim start/stop, și dacă actorul revine cu bine, să sperăm că lucrurile vor merge lin în continuare. Din fericire, producția poate continua, deocamdată, fără Cavill, așa că îi ținem pumnii ca lucrurile să nu se amâne prea mult. În momentul de față, sezonul 2 al The Witcher este programat pentru 2021, însă noi detalii sunt așteptate pentru lunile viitoare.

 

Exploreaza subiecte similare:

The Witcher , Henry Cavill

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells