Hello Kitty se va transforma într-un film de aproape 200 de milioane de dolari

de Cristina Grigore în 6 Iul 2015
De finanţare şi producţie se va ocupa compania japoneză Sanrio

Binecunoscuta marcă japoneză Hello Kitty, a cărei imagine este o pisică albă cu fundă roşie - un segment din cultura populară japoneză - a oferit inspiraţia pentru un film de buget mare, ce va fi produs şi finanţat de compania Sanrio, scrie Deadline.com.

Japonezii de la Sanrio sunt conştienţi de popularitatea lui Hello Kitty, motiv pentru care au alocat peliculei un buget între 160 şi 240 de milioane de dolari. Momentan, detalii despre proiect nu au fost oferite. Se aşteaptă însă ca filmul să ajungă în cinematografe nu mai târziu de 2019.

Şi alte mărci ale companiei au fost luate în vizor pentru următoare proiecte cinematografice – printre care My Melody şi Little Twin Stars, ce sărbătoresc anul acesta 40 de ani de la lansare. Aniversarea de 40 de ani a Hello Kitty a avut loc anul trecut, când valoarea mărcii a ajuns la şapte miliarde de dolari pe an.

Alte știri din cinema

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 6 iulie 2015 22:38
Pai in peroada asta, cred ca nu se va mai sti prea mult despre Kitty.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells