Harrison Ford și Helen Mirren își apără cu strășnicie casa în trailerul serialului 1923

de Gloria Sauciuc în 29 Nov 2022
Prequel-ul la Yellowstone explorează începutul secolului XX în zonele îndepărtate ale Statelor Unite, moment în care „pandemia, seceta, finalul prohibiției și Marea Recesiune fac să sufere ținuturile sălbatice. Acolo este locul pe care familia Dutton îl consideră acasă”

Iată trailerul pentru 1923, un prequel pentru serialul marca Paramount+ Yellowstone.

Trailerul serialului, cu Helen Mirren și cu Harrison Ford în rolurile Carei și al lui Jacon Dutton, începe cu o scenă în care Mirren este abordată de personajul lui Timothy Dalton, care anunță că s-a mutat în ferma din vecini. „Ei bine, aici suntem în Yellowstone, și nu ai drepturi aici”, spune ea. În scurt timp, Ford îl anunță pe șerif că va intra în conflict cu personajul lui Dalton. Mai târziu, Mirren îl anunță pe asociatul adversarului său astfel: „Bărbații ucid repede - cu glonțul sau cu funia - dar tu ai de a face cu mine, și eu omor lent”.

De-a lungul întregului trailer, Mirren și Ford își apără cu îndârjire casa de ambițiile lui Whitfield, care vrea să cumpere toate împrejurimile. „Îmi ataci familia, va fi ultimul lucru pe care îl vei mai face”, susține el.

Paramount+ anunță că 1923 va face publicului cunoștință cu o întreagă generație avându-i în frunte pe părinții jucați de Ford și de Mirren. Serialul anunță primul rol important de televiziune pentru celebrul actor, dar nu și pentru Mirren, care are o bogată experiență TV din care fac parte Prime Suspect și producția HBO Ecaterina cea Mare.

În producția semnată de Taylor Sheridan mai joacă Darren Mann (Animal Kingdom), Michelle Randolph (A Snow White Christmas), James Badge Dale (Hightown), Marley Shelton (Scream), Brian Geraghty (Big Sky) și Aminah Nieves (Blueberry). Serialul va avea premiera simultan pe Paramount Network și pe Paramount+, pe 18 decembrie.

Exploreaza subiecte similare:

1923, Yellowstone, Helen Mirren, Harrison Ford, Darren Mann, Animal Kingdom, Michelle Randolph, James Badge Dale, Marley Shelton, Brian Geraghty, Aminah Nieves

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells