„Gunn a dat lovitura!” Iată ce se scrie despre Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă

de Marina Florea în 3 Aug 2021
The Suicide Squad se lansează pe marile noastre ecrane pe 6 august

Trei zile ne mai despart de premiera filmului Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă/The Suicide Squad, iar - conform părerilor despre producție - Gunn a dat lovitura. Consensul este că The Suicide Squad este extrem de atrăgător pentru public.

„Ar fi fost îndeajuns faptul că filmul e o comedie de acțiune foarte distractivă, dar Gunn adaugă și puțină critică la adresa rolului Americii în afacerile internaționale”, scrie Empire. „Brigada ucide întâi, apoi pune întrebări. Peacemaker, ca un Captain America de extremă dreaptă, crede în `pace, cu orice preț`. Gunn demonstrează că poți să ai ceva de spus chiar și când servești gaguri grozave”, concluzionează Empire.

Iată câteva cronici: Mike Ryan de la publicația Uproxx scrie că: „Nu pot să mă gândesc la un alt film atât de nereușit și de ratat precum Suicide Squad (2016) care să aibă un sequel atât de bine făcut și de reușit precum Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă - este un caz fără precedent”.

Richard Trenholm, de la CNET: „Există un motiv pentru care filmul se numește The Suicide Squad și nu Suicide Squad 2. Mai puțin sequel și mai mult o refacere de care era nevoie disperată, această aventură care te face să râzi ținându-te de burtă este exact ceea ce trebuia”.

Owen Gleiberman, de la Variety scrie că „The Suicide Squad reușește ceea ce și-a propus, adaptându-și atitudinea undeva pe marginea scandalosului. O poveste despre o echipă de borfași unsuroși, una care pare luată din lumea subterană și care, cadru cu cadru, intră în genul lui The Dirty Dozen (sau, într-un mod amuzant, al lui Ghostbusters)”.

David Ehrlich, de la publicația Indiewire scrie: „Cel mai captivant și mai vesel film cu supereroi pe care l-am văzut în ultima vreme, ultra-violentul The Suicide Squad al lui Gunn poartă amprenta genului cu o lejeritate care îl lasă să depășească obișnuitele rețineri, chiar dacă nu îl lasă să renunțe cu totul la ele”.

Exploreaza subiecte similare:

The Suicide Squad

Alte știri din cinema

Cinemagia recomandă 3 scurtmetraje inedite de pe Youtube

Trei scurtmetraje multipremiate, disponibile gratis, online: Wasp, Casus Belli, Plastic Bag

Retrospectiva 007: desecretizarea dosarului lui James Bond

Săptămâna viitoare, pe 1 octombrie, are loc lansarea ultimului film James Bond, No Time to Die/Nu e vreme de murit. Nu e vreme de pierdut, așa că hai să încheiem turul muzeului virtual James Bond.

România Sălbatică ajunge în aproape 40 de orașe în a doua săptămână de la lansare

Documentarul este un demers unic pentru țara noastră și s-a bucurat încă de la început de susținerea specialiștilor din ONG-urile de mediu

Otto Barbarul: cronica unei sinucideri anunțate

Debutul în lungmetraj al Ruxandrei Ghițescu aduce în discuție posibilitatea unei punți între generații, dar atinge și o temă-capcană: fantezia sinuciderii

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells