Gerard Butler, din nou în acţiune în thrillerul Kandahar

de Ştefan Dobroiu în 22 Iun 2020
Actorul interpretează un agent CIA vânat de localnici în Orientul Mijlociu

Specialistul numărul unu în action-uri de categorie B, Gerard Butler se întoarce la genul care l-a făcut celebru în proiectul Kandahar. Regia îi aparţine lui Ric Roman Waugh, cu care Butler a mai colaborat, printre altele, la Angel Has Fallen/Cod Roșu în Serviciile Secrete.

Scenariul este scris de Waugh împreună cu un fost ofiţer al serviciilor secrete americane, Mitchell LaFortune, şi se bazează pe experienţele acestuia din Afganistan, explorând direct efectul dezvăluirilor lui Edward Snowden asupra ofiţerilor implicaţi în misiuni sub acoperire în regiuni periculoase de pe glob.

Conform Variety, Butler îl interpretează pe Tom Harris, un agent CIA sub acoperire din Orientul Mijlociu. Când identitatea sa este deconspirată, eroul şi translatorul său rămân prizonieri într-un teritoriu ostil. Pentru a se salva, ei trebuie să ajungă la un punct de extracţie din Kandahar, doar că itinerariul este înţesat de inamici trimişi să-l execute pe Harris şi pe oricine îl ajută.

Filmările vor începe la o dată încă nestabilită, în Orientul Mijlociu.

Foto: Gerard Butler în filmul Machine Gun Preacher

Exploreaza subiecte similare:

Gerard Butler, Ric Roman Waugh, Angel Has Fallen , Machine Gun Preacher

Alte știri din cinema

Actorii din serialul Glee, urmăriți de tragedii: Naya Rivera, ultimul nume de pe lista neagră

Seria de tragedii care îi lovește pe actorii și realizatorii serialului Glee continuă cu dispariția neelucidată a actriței Naya Rivera.

Javicia Leslie este prima Batwoman de culoare

Serialul The CW Batwoman va reveni cu al doilea sezon în luna ianuarie

Actriţă din serialul Glee, dată dispărută după un accident pe un lac

Naya Rivera, interpreta Santanei, este acum căutată cu echipe de scufundători

Festivalul Anonimul va avea loc între 12 şi 16 august, în Delta Dunării

Cea de-a 17-a ediţie a festivalului va oferi doar proiecţii gratuite în aer liber

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 22 iunie 2020 21:09
Deci, după voi, așa-zisi ”ziaristi de profil”, Gerard Butler este ”specialistul numărul 1 în action-uri de categorie B”?!?... Iisuse, ce tâmpenie! Înseamnă că voi nu stiti ce fel de filme intră la această categorie, nu mai vorbesc de actori!?! Nu stiu de unde va luati informatiile de acest gen, poate le copiati de undeva cuvânt cu cuvânt, dar ar trebui să le treceti putin si prin filtrul minții, altfel vă faceti de râs cu astfel de afirmatii. Mai multă atentie pe viitor, doar aveti pretentii de/la voi, nu??...
StefanDo pe 23 iunie 2020 10:51
nu pricep ce anume te-a deranjat la aceasta afirmatie si nu vad vreun contraargument in comentariul tau plin de semne de exclamare. "action de categorie B" este filmul de actiune facut cu bani putini (20-60 de milioane de dolari) in speranta ca va strange 60-100 de milioane la box office-ul global pentru a face cat de cat profit. Cel mai adesea sunt filme facute cu o reteta evidenta si prin urmare desfiintate de critici. Toata viata lui, Gerard Butler nu a facut altceva, prin urmare isi merita din plin "renumele" mentionat in articol.
blackmore pe 25 iunie 2020 01:45
spartacus zi un film ca un film in care a jucat Gerard Butler.E clar pt oricine stie cu ce se mananca cinematografia jucat numai in mizerii niciun film macar de 2 pt cei care au si creier.Toate sunt de 1. ,
blackmore pe 25 iunie 2020 01:45
Gerard Butler aceasta forma de viata cu pretentii de "actor"

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells