Gary Oldman va conduce mișcarea de rezistență a oamenilor în Dawn of the Planet of the Apes

de Cristina Grigore în 1 Mar 2013
Filmul va ajunge în cinematografe în primăvara anului viitor

Actorii Jason Clarke (Zero Dark Thirty) și Kodi Smit-McPhee (Let Me In) au fost adăugați recent distribuției lui Dawn of the Planet of the Apes, sequel-ul peliculei anului 2011, în regia lui Rupert Wyatt, cu încasări de 481 de milioane de dolari în toată lumea. Potrivit TheHollywoodReporter.com, și Gary Oldman s-a alăturat proiectului.

Povestea continuării are loc la 15 ani de la evenimentele petrecute în primul film. Se va concentra pe un grup de oameni de știință care luptă pentru supraviețuire în San Francisco, în vreme ce Caesar (Andy Serkis) face tot posibilul pentru a-și menține dominația în ”regatul” său.

În vreme ce Clarke va juca rolul unui lider militar al oamenilor aflați încă în viață, Oldman va fi acel tip de conducător diplomat și cu înclinații intelectuale, element de echilibru într-un grup destul de puțin omogen ca temperament și mod de acțiune.

Dawn of the Planet of the Apes va ajunge în cinematografele noastre pe 23 mai 2014.

Exploreaza subiecte similare:

Jason Clarke, Kodi Smit-McPhee, Dawn of the Planet of the Apes, Rupert Wyatt, Gary Oldman, Andy Serkis, actor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Nimicdinceparafi pe 1 martie 2013 09:32
Fine choice.
legolas05 pe 1 martie 2013 13:29
Astept filmul
MikkaelWolfganger pe 1 martie 2013 15:19
Nu stiu de ce am impresia ca dupa lansarea filmului, toata lumea o sa aprecieze doar performanta lui Oldman...
AndreBlack pe 1 martie 2013 15:39
Oldman ???Really???!!! Cred ca se putea gasi pe altcineva .
cosmin742000 pe 1 martie 2013 15:47
Astept sa vad cand apare Down from up from down from up from down the planet of the gibbons part 342 reloaded :))
africanus pe 1 martie 2013 18:56
Cu fiecare comment pe care il dai @cosmin trebuie neaparat sa faci aprecieri negative si in special acide, as fi tare curios daca exista ceva care intradevar sa te multumeasca pe deplin, personal cred ca nu sau mai bine zis e imposibil acest lucru. Si asta iti scriu nu ca ma intereseaza in mod special aparitia filmului astuia cu maimutele care e in titlul articolului de mai sus ci pur si simplu vazandu-ti mai multe tipuri de postari ale tale observandu-se toata acesta nemultumire si iar nemultumire pe linie. No offence Dude!
cosmin742000 pe 2 martie 2013 17:31
Pai daca ar fi articole despre filme ca niste filme as avea lucruri bune de zis , insa la alea nu se ingramadeste nimeni , sa vada cum le laud :)))))))
catasmile17 pe 1 martie 2013 15:54
superb!
radu3455 pe 1 martie 2013 16:12
primul a fost foarte reusit si sper ca si acesta sa fie macar la fel de bun
Beastmaster pe 1 martie 2013 16:30
Exista foarte putin spatiu de manevra in acest film, viitorul este deja stabilit, planeta va fi a maimutelor :) Vom asista deci neputinciosi la moartea a 10 miliarde de oameni, minus citiva (actiunea este plasata in viitor). Singurul lucru care ar mai putea salva ceva din predictibilitatea viitorului film este tocmai Gary Oldman, un actor adevarat care poate sa joace in orice rol vrea el si sa o faca perfect.
Skynet.Zbenga pe 2 martie 2013 13:35
Asa e
Iulian. pe 1 martie 2013 16:39
Omul potrivit la locul potrivit,doar partitura este similara cu rolul lui Oldman din seria "The Dark Knight" unde a facut o treaba grozava.
Macabru pe 1 martie 2013 16:54
Daca va fi la masura primului film, o sa fie foarte bun. Este interesanta aceasa continuare, aduce ceva noi povestii. Sa asteptam viitoare trailere, sa-l vedem cum se prezinta.
SANDA45 pe 1 martie 2013 19:55
oldman face tot filmul.
monicarusu25 pe 2 martie 2013 14:50
buna distributie.
alex_il_fenomeno pe 17 martie 2013 11:01
Un lider chiar cu personalitate... De abia astept!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells