Gardienii Galaxiei şi Răzbunătorii s-ar putea întâlni pe marele ecran

de Cristina Grigore în 2 Aug 2014
Afirmaţia îi aparţine lui James Gunn, regizorul lui Guardians of the Galaxy

Într-un interviu de promovare al lui Guardians of the Galaxy, regizorul James Gunn a vorbit despre viitorul francizei şi a sugerat că este foarte posibil ca, pe viitor, personajele din film să apară alături de The Avengers pe marele ecran.

„Am discutat mai toate variantele de a combina cele două grupuri de supereroi, aşa că ştiu care este planul de bază”, a declarat cineastul. „Asta ar putea însemna sau nu includerea într-un viitor proiect a câţiva supereroi din Gardienii Galaxiei şi câţiva din The Avengers, ori a întregilor echipe. Ideea este că ei împart acelaşi univers în care sunt nişte personalităţi remarcabile, drept pentru care, la un moment sau altul, se vor intersecta într-un film”, a mai arătat Gunn.

Actorul Vin Diesel, vocea „gardianului” Groot, a întărit şi el afirmaţia regizorului: ,,Cred începe să se contureze o bază uriaşă de fani ai Gardienilor şi una la fel de grozavă pentru Răzbunători şi mai cred că acest tip de discuţie s-a mai purtat. Sunt de părere publicul va cere un film în care toţi aceşti supereroi să apară împreună”.

Exploreaza subiecte similare:

James Gunn, Guardians of the Galaxy

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 2 august 2014 18:11
din cate am auzit eu in the avengers 3 se vor uni toti.........ca sa il invinga pe thanos care va incerca sa foloseasca the gauntlet of infinity pentru distrugerea universului......e din comics.....
OwYBeS pe 3 august 2014 00:34
The Infinity Gauntlet e extrem de puternica dar doua lucruri nu poate indeplini: nu poate distruge universul si nu se poate auto-distruge. Thanos, daca Joss Whedon nu va rescrie istoria lui, o va folosi sa omoare toate fiintele ce traiesc in univers pentru ai face pe plac Mortii. Moartea e o femeie daca nu stiai.
Bayard pe 2 august 2014 18:13
Am auzit un zvon ca vor sa combine cumva povestea in care Hulk e gonit de pe pamant (eu am vazut un film de animatie cu asta) cu Guardians....cred ca ar fi de super succes. Daca nu au chef sa faca un film doar cu Hulk, atunci macar asa am putea sa-l avem mai mult :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells