Game of Thrones a scos din scenă un personaj pentru care George R.R. Martin are planuri mari

de Cristina Grigore în 26 Feb 2016
Sezonul şase al celebrului serial va fi lansat spre finalul lunii aprilie

Cum de-al şaselea sezon din Game of Thrones a depăşit linia narativă din seria lui R. R. Martin – ultimul volum din A Song of Ice and Fire, intitulat The Winds of Winter, nu a fost încă lansat – pare din ce în ce mai interesant de văzut cum vor continua producătorii acţiunea din fantasticul, sângerosul si complicatul univers Game of Thrones. Cert este că serialul a modificat destul de multe lucruri faţă de materialul sursă, iar acest fapt a fost subliniat şi de autor. El menţionează într-o declaraţie recentă şi că serialul a „ucis” un personaj căruia el i-a rezervat un rol cheie în viitoarea sa carte.

„Am decis să fac asta, da. Vă veţi da seama? Nu ştiu. Este însă destul de evident, pentru că implică mai multe personaje, dintre care unul zace mort în zăpadă, însă în cărţi nu a murit. Aşa că, n-ar fi trebuit să facă asta, din păcate, pentru că au ucis un personaj pe care eu încă nu l-am ucis. Dar nu mai are aşa mare importanţă acum, când deja 15 personaje apar fără suflare în zăpadă, iar eu nu le-am scos încă din joc în cărţile mele”, a declarat pentru IGN autorul, în legătură cu Winds of Winter.

Martin a refuzat să se ocupe de scenariul celui de-al şaselea sezon Game of Thrones, motivând că scrierea acestuia i-ar fi ocupat mai bine de o lună din timpul pe care ar trebui să îl dedice lucrului la Winds of Winter.
Pentru a nu strica surpriza celor care nu sunt încă la zi cu evenimentele din serial, nu vom face speculaţii pe marginea personajului la care face referire autorul. Vom descoperi ce surprize au mai inserat în scenariu David Benioff, D.B. Weiss şi Bryan Cogman din 24 aprilie. 

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, George R.R. Martin

Alte știri din cinema

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 26 februarie 2016 11:23
Cine se uita la Game of Thrones stie ca GRRM se refera la Stanis.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells