Gal Gadot ar renunța la Wonder Woman din cauza producătorului Brett Ratner

de Cristina Grigore în 13 Nov 2017
Actrița a cerut eliminarea acestuia din proiect în urma recentelor acuzații de hărțuire sexuală venite din partea mai multor femei

Starul lui Wonder Woman, actrița Gal Gadot, a luat atitudine în scandalul sexual ce a cuprins Hollywood-ul, iar intenţiile sale depăşesc sfera comentariilor de pe reţelele de socializare. Vedeta ar fi dispusă să renunțe la partitura care a făcut-o celebră din cauza implicării în proiect a producătorului Brett Ratner, a cărui companie de producție a realizat aclamata peliculă DC alături de Warner Bros.

Actrița a cerut ca Ratner să nu mai fie în niciun fel implicat în viitoarele filme Wonder Woman, ca urmare a mărturiilor de hărțuire sexuală venite din partea mai multor femei – printre ele se află Ellen PageNatasha Henstridge și Olivia Munn.

„Brett a făcut o mulţime de bani de pe urma succesului lui Wonder Woman, graţie companiei sale, ce l-a ajutat să finanţeze primul film. Acum Gadot spune că nu va accepta să joace în sequel dacă Warner Bros. nu îi cumpără partea lui Ratner şi nu îl elimină din echipă… Este de neclintit în această privinţă şi fidelă principiilor sale."

Ştie, de asemenea, că el mai bun mod de a lovi în oameni ca Brett Ratner este să îi slăbeşti financiar. Mai ştie şi că Warner Bros. trebuie să fie de partea ei pe măsură ce această problemă ia amploare. Nu se poate face un film despre creşterea puterii femeilor dacă acesta este finanţat de către un bărbat acuzat de comportament sexual neadecvat vizavi de femei”, a declarat o sursă apropiată actriţei pentru pagesix.com.

Gadot a refuzat luna trecută să îi înmâneze producătorului un premiu ce îi fusese acordat în cadrul unui eveniment al Jewish National Fund din Los Angeles. Gestul său a servit drept prim indicator al scandalului sexual ce a explodat, apoi, în jurul lui Ratner. Acesta a negat toate acuzaţiile prin intermediul avocatului său.

Pe de altă parte, presa de profil susţine că actriţa a semnat deja contractul cu cei de la Warner pentru sequel-ul lui Wonder Woman, iar studioul nu a confirmat ultimatumul acesteia, al cărei unică sursă este Page Six.

Încă de la începutul acestei luni, compania a anunţat că va evita orice fel de colaborare cu Ratner. Însă, potrivit unei postări de pe contul de Twitter al Oliviei Munn, cotractul actual dintre Warner Bros. şi RatPac-Dune Entertainment, în valoare de 450 milioane de dolari (ce a inclus finanţări pentru titluri ca Gravity şi The Lego Movie, dar şi pentru Wonder Woman si alte filme DC), ar urma să continue până în martie 2018.

Dacă scandalul mediatic din jurul lui Ratner continuă să ia amploare şi apare presiunea eliminării definitive a lui Ratner din proiectele sale, Warner Bros. are două opţiuni: fie cere excluderea acestuia din RatPac-Dune, fie caută o altă companie pentru co-finanţarea producţiilor sale. 

Exploreaza subiecte similare:

Gal Gadot, Wonder Woman, Brett Ratner, Ellen Page, Natasha Henstridge, Olivia Munn

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells