Fratele lui Paul Walker, în scenele finale din Fast and Furious 7?

de Cristina Grigore în 14 Dec 2013
Cody Walker a fost rugat de producători să ia locul fratelui său în pelicula rămasă neterminată în urma morții acestuia

Unul dintre cei doi frați ai lui Paul Walker, Cody Walker, l-ar putea înlocui pe regretatul actor în Fast & Furious 7, a cărui final de producție a fost amânat odată cu decesul starului din 30 noiembrie, în urma unui accident de mașină.

Realizatorii filmului au luat în discuție și varianta refacerii totale a scenariului și peliculei, însă, potrivit celor de la MailOnline.com, aceștia înclină mai mult spre finalizarea producției cu ajutorul unui înlocuitor al lui Paul, fața sa urmând a fi modificată cu ajutorul graficii computerizate.

Cody Walker, în vârstă de 25 de ani, este cel mai mic dintre copii familiei Walker, după Paul (născut în 1973), Ashlie (1976) și Caleb (1977).  Cody a lucrat drept cascador în diverse pelicule și seamănă destul de bine cu fratele său. A fost rugat de producători să îi țină locul fratelui său în scenele cheie pe care Paul le mai avea de turnat și are toate motivele să accepte oferta.

”Cody poate fi filmat de la spate și de la distanță, iar dacă este nevoie de un prim-plan cu fața lui Paul se poate obține acest lucru ulterior, cu ajutorul CGI”, a declarat o sursă apropiată producției. ”Dacă Cody va fi de acord, va face acest lucru pentru că dorește să onoreze memoria fratelui său. Momentan, există încă multe detalii de perfectat, însă în acest moment colegii și familia lui Paul încă deplâng moartea acestuia”.

Cum scenariul trebuie refăcut și producția filmului regândită, finalizarea lui Fast and Furious 7 a fost amânată. Chiar dacă filmul își va relua producția în luna ianuarie a anului viitor – așa cum au anunțat la un moment dat realizatorii – este incertă păstrarea datei de lansare anunțată inițial, 11 iulie 2014.

Exploreaza subiecte similare:

Paul Walker, Fast & Furious 7, actor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
yellowwolf pe 14 decembrie 2013 19:03
pt ce sa apara frates-o,cu asta cred ei k salveaza filmul,lasati-o drak si mai bine anulati filmul,ce treaba are... [Comentariu editat de moderator]
BEPantera pe 15 decembrie 2013 10:23
frate, eu unul as vrea sa vad ultimul film in care a jucat paul walker, chiar daca ar trebui sa fie modificat scenariul pentru asta si unele scene sa fie jucate de fratele sau
coco_mafya pe 15 decembrie 2013 11:30
Exact BEPantera,ai spus exact ce isi doresc toti fani adevarati,ai dreptate...ultimele momente turnate cu Paul ar fi superb.
spartacus pe 15 decembrie 2013 19:08
Filmul trebuie continuat cu tot ce s-a filmat pana acum, sa fim seriosi. Daca vor schimba filmul si vor face unul fara Paul Walker, supararea fanilor va fi mare si va afecta sigur succesul filmului. Ca sa nu mai vorbesc ca filmarile erau pe final, deci nu ar mai trebui sa faca schimbari chiar asa mari, iar tehnologia actuala permite multe lucruri, dupa cum bine an vazut in unele pelicule pana acum. Parerea mea.
steaua4everful pe 17 decembrie 2013 10:16
Eu cred k este o idee foarte buna asta decat cu Justin Biebber mai bine cu Cody Walker.
alex_il_fenomeno pe 14 februarie 2014 11:05
Mi se parea ciudat prima oara, dar daca trebuie finalizata productia...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells