Franciza Despicable Me a depăşit 3 miliarde de dolari

de Cristina Grigore în 10 Iul 2017
Ultima animaţie din serie a bătut recordul la încasări în China

La numai două săptămâni de la debutul în cinematografe al lui Despicable Me 3, încasările animaţiei au totalizat 447 milioane de dolari internaţional. Această cifră ridică suma câştigată cu franciza de către Illumination Entertainment la 3,1 miliarde – incluzând şi spin-off-ul Minions.

Despicable Me 3 a doborât şi un record în China, unde a strâns 66 milioane de dolari la debut, cele mai mari încasări obţinute până acum de o animaţie.

Franciza sărbătoreşte 7 ani de la debutul primului film al seriei – ce a dat startul unei serii de succes şi a lansat pe piaţă un brand îndrăgit. Mizând pe bugete mai restrânse şi poveşti amuzante şi pline de culoare, Illumination Entertainment – companie fondată de Chris Meledandri în 2007 – a dat lovitura, câştigându-şi locul printre marii producători de filme de animaţie de la Hollywood.

O continuare a lui Minions se află deja în planurile companiei, alături de o readaptare a poveştii lui The Grinch. Nu au fost uitate nici succesele Sing şi The Secret Life of Pets, ce vor primi şi ele, cât de curând, câte un sequel.

Despicable Me 3 rulează din 30 iunie şi în cinematografele noastre. 

Exploreaza subiecte similare:

Despicable Me 3, Sing, Minions, The Secret Life of Pets

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 11 iulie 2017 07:49
in afara de primul Despicable Me si putin Minionii nu m-au impresionat animatile lor(nu am vazut Sing),Secret Life of Pets mi s-a parut o mare porcarie
camaleonii pe 11 iulie 2017 16:12
The Secret Life of Pets mi s-a parut cea mai buna animatie a anului trecut. Peste Zootopia.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells