Filmul cu Black Adam, dușmanul de moarte al lui Shazam, are regizor

de Gloria Sauciuc în 9 Iun 2019
Dwayne Johnson este protagonistul filmului

Spin-off-ul filmului Shazam!, care va apărea sub numele de Black Adam, va avea regia semnată de Jaume Collet-Serra (Shallows). Acesta îl va coordona pe Dwayne Johnson și va aborda filmul marca DC, după ce tocmai a încheiat filmările cu același actor la Jungle Cruise de la Disney, scrie The Hollywood Reporter.

Collet-Serra a debutat ca regizor cu horror-uri, printre care remake-ul de la House of Wax și Orphan, după care a regizat o serie de filme de acțiune cu Liam Neeson, printre care The Commuter, Run All Night, Non-stop și Unknown.

Collet-Serra revine, așadar, alături de Dwayne Johnson, pentru filmul de acțiune Black Adam, inspirat din benzile desenate DC Comics. 

Personajul Black Adam, considerat dușmanul de moarte al lui Shazam, vine din trecut, din anii 1940, de pe când eroul era Captain Marvel. Un prinț egiptean semi-nemuritor, acesta a fost corupt de puterile oculte pe care un vrăjitor i le-a cultivat. În benzile desenate, Black Adam este un antierou.

Personajul era gândit să apară, ca antierou, în seria Shazam! , dar totuși studioul și producătorii au preferat să-i dea un film de sine stătător. Beau Flynn de la FlynnPictureCo va semna producția alături de Johnson, Dany Garcia și Hiram Garcia de la Seven Bucks Productions.

Collet-Serra a semnat și regia unui succes cu buget redus, The Shallows, în care personajul jucat de Blake Lively era atacată de un rechin marele alb.

Exploreaza subiecte similare:

Shazam!, Jaume Collet-Serra, Black Adam , Dwayne Johnson

Alte știri din cinema

Michael Fassbender va fi capul de afiș al unei aventuri plasate în lumea spionajului

Pelicula va avea la bază seria romanelor SAS ale lui Gérard de Villiers; extrem de populare, s-au vândut în peste 120 milioane de copii în toată lumea

Au început filmările la prequel-ul Game of Thrones. Naomi Watts face parte din distribuție

Secrete terifiante din istoria veche a Westerosului vor fi dezvăluite în această nouă serie

Men in Black: International era să rămână fără regizor în timpul filmărilor

Unele surse apropiate producției pun cifrele modeste obținute la box office-ul american pe divergențele din timpul producției

Guillermo del Toro îl vrea pe Bradley Cooper în noul său film, Nightmare Alley

Rolul central din adaptarea romanului despre lumea întunecată a divertismentului îi era rezervat lui Leonardo DiCaprio

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells