Filme disponibile online gratuit, plus alte oferte în săptămâna de dinaintea noii ediții One World Romania

de Cinemagia în 14 Mar 2016
Cortul One World din Parcul Colțea este o instalație multimedia cu fotografii urmărind ruta europeană a refugiaților din această toamnă, filme și jocuri video documentare, muzică din Orientul Apropiat și din Africa

Festivalul One World Romania 2016 își începe cea de-a noua ediție luni, 21 martie, cu proiecții în cinematografe și evenimentul de deschidere de la MNAC. Dar până atunci, festivalul a pregătit o săptămână de încălzire pentru One World Romania 2016 – cu filme disponibile online gratuit, o super ofertă la cumpărarea de abonamente și deschiderea Ambasadei One World: la cort în Parcul Colțea.

De luni, 14 martie, și până joi, 17 martie, toți cei care cumpără abonamentul pentru festival de pe site-ul www.eventbook.ro vor primi un cadou special – 1 DVD încă nelansat în România cu documentarul „Waiting for August”! Filmul realizat de Teodora Ana Mihai a fost prezentat anul trecut în selecția One World Romania.

2016 este un an al premierelor pentru One World Romania – pentru prima dată vor avea loc proiecții la Hollywood Multiplex – câte două în fiecare zi, toată săptămâna viitoare. Tot în premieră, una dintre locațiile festivalului va fi un cort instalat în Parcul Colțea. Iar joi, 17 martie, este inaugurat ca primă locație a festivalului – Ambasada One World Romania! Cortul însuși este o instalație multimedială care vă așteaptă timp de 10 zile cu fotografii urmărind ruta europeană a refugiaților din această toamnă, filme și jocuri video documentare, muzică din Orientul Apropiat și din Africa și multă voie bună! E locul perfect în care să pui la cale programul tău pentru săptămâna ce urmează la festival!

A devenit deja o tradiție ca în săptămâna dinaintea festivalului să vă oferim un streaming online, gratuit, a 5 filme din selecția One World Romania de anul acesta, cu ajutorul partenerilor de la DocAlliance. Cele 5 filme pe care le puteți vedea anul acesta, în perioada 14-20 martie sunt: „Felvidek. Caught in Between”, „Free”, „Logbook_Serbistan”, „Roboțelul de aur” și „Dreaming of Denmark”.

Paginile unde puteți viziona gratuit filmele sunt:

„Felvidek. Caught in Between”: http://dafilms.com/film/9807-felvidek-horna-zem/

„Free”: http://dafilms.com/film/9808-slobodni/

„Logbook_Serbistan”: http://dafilms.com/film/9809-destinacija_serbistan/

„Roboțelul de aur”: http://dafilms.com/film/9811-robotelul-de-aur/

„Dreaming of Denmark”: http://dafilms.com/film/9812-drmmen-om-danmark/

Pentru mai multe informații despre festival, ne puteți scrie pe adresa info@oneworld.ro. Vă așteptăm pe site, facebook și youtube cu mai multe știri despre ce veți vedea la One World Romania 2016! Nu uitați că biletele pentru festival sunt disponibile pe site-ul Eventbook. Festivalul are loc în perioada 21-27 martie la Cinema Eforie, Cinema Union, Cinema Elvire Popesco, Hollywood Multiplex și Centrul Ceh.

Alte știri din cinema

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells