Filmările la Black Adam vor demara, „probabil”, până la finalul verii

de Gloria Sauciuc în 16 Apr 2020
„M-am antrenat din greu luni la rând”, spune Dwayne Johnson despre filmul DC

Dwayne Johnson a oferit noi detalii despre următorul film DC, Black Adam, realizat sub egida The New Line. Bazat pe villainul din benzile desenate DC, Black Adam va fi un spinoff pentru Shazam! și sunt șanse să înceapă producția la final de vară.

„Plănuim să filmăm probabil la finalul verii”, a declarat The Rock. „Probabil decalat în august sau poate septembrie”, a concluzionat actorul.

Johnson era în mijlocul filmărilor pentru thrillerul Netflix Red Notice când producția s-a sistat, în martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Actorul a mai mărturisit că abia așteaptă să înceapă filmările pentru Black Adam. „Mă antrenez din greu de luni de zile pentru Black Adam”, a spus Johnson. „Și acesta este pentru mine un proiect făcut din pasiune. E un rol care îmi este drag și care face parte din firea mea. Așa că de-abia aștept!”

Pentru Black Adam, Johnson va face din nou echipă cu regizorul filmului Jungle Cruiser, Jaume Collet-Serra. Black Adam va avea premiera pe 21 decembrie 2021. 

Personajul Black Adam, considerat dușmanul de moarte al lui Shazam, vine din trecut, din anii 1940, de pe când eroul era Captain Marvel. Un prinț egiptean semi-nemuritor, acesta a fost corupt de puterile oculte pe care un vrăjitor i le-a cultivat. În benzile desenate, Black Adam este un antierou.

Personajul era gândit să apară, ca antierou, în seria Shazam! , dar totuși studioul și producătorii au preferat să-i dea un film de sine stătător.

Exploreaza subiecte similare:

Black Adam , Shazam!, Dwayne Johnson

Alte știri din cinema

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Părerea ta

Spune-ţi părerea
blackmore pe 18 aprilie 2020 01:15
Carcalacul nu ii va lasa

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells