Fantastic Beasts and Where to Find Them 3 va depăşi ca amploare celelalte două părţi ale seriei

de Cristina Grigore în 8 Feb 2019
Producţia filmului a fost amânată cu câteva luni. Lucrul la film va începe în toamnă

După ce în luna ianuarie a fost anunţată amânarea producţiei lui Fantastic Beasts and Where to Find Them 3, au apărut o serie de speculaţii legate de nemulţumirile realizatorilor faţă de ultimul film din serie, care nu doar că a primit mai multe critici negative decât anteriorul, dar – în ciuda celor 653 milioane de dolari obţinute la box office – este una din ecranizările din universul Harry Potter cu cele mai mici încasări. 

Însă recenta declaraţie a lui Dan Fogler - interpretul lui Jacob Kowalski în film – arată că altul este motivul pentru care au fost amânate filmările părţii a treia.

„Vom începe în toamnă producţia. Şi va fi gigantică! Acesta este motivul amânării… filmul va depăşi ca amploare primele două filme luate laolaltă. Au avut nevoie de mai mult timp pentru pregătiri şi nu au vrut să se grăbească inutil cu nimic, aşa că au preferat să mai aştepte”, a explicat actorul pentru HeyUGuys.com.

„Vă pot spune că pentru filmări mergem în Brazilia. Însă mai multe detalii nu vă pot oferi… Voi primi scenariul când se va apropia perioada producţiei”, a mai spus Fogler.

J.K. Rowling, care se află şi printre producătorii seriei, se va ocupa şi de această dată de scenariu. La cârma peliculei va reveni David Yates. Filmul are data de lansare stabilită pentru 20 noiembrie 2020.

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Fantastic Beasts and Where to Find Them, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Dan Fogler, J.K. Rowling, David Yates

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 9 februarie 2019 12:00
Nope. Ambele părţi sunt foarte dezbinate între fani şi critici şi cred că vor să finiseze scenariul. Al doilea a avut 200 de milioane bugetul de producţie. Poate o îndepărtează pe J.K. Rowling de la scrierea scenariului. Ar fi o idee bună.
AeroX pe 10 februarie 2019 11:14
Lumea e plina de prosti si puturosi care casca la filme. Nimic nou. J.K. Rowling trebuie sa ramana obligatoriu pt scenariu (doar asta e materialul de baza, nu mai e nimic adaptat). Cand era Steve Kloves sareau de cur in sus fanii puristi ai cartilor ca nu se respecta tot si erau filmele "mari dezamagiri", acum nici cand sunt romane direct transpuse in film nu e bine. Lumea e tampita si chiar n-ar trebui sa intereseze pe nimeni din echipa de productie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells