Advertisement Advertisement

Fantastic Beasts and Where to Find Them 3 va depăşi ca amploare celelalte două părţi ale seriei

de Cristina Grigore în 8 Feb 2019
Producţia filmului a fost amânată cu câteva luni. Lucrul la film va începe în toamnă

După ce în luna ianuarie a fost anunţată amânarea producţiei lui Fantastic Beasts and Where to Find Them 3, au apărut o serie de speculaţii legate de nemulţumirile realizatorilor faţă de ultimul film din serie, care nu doar că a primit mai multe critici negative decât anteriorul, dar – în ciuda celor 653 milioane de dolari obţinute la box office – este una din ecranizările din universul Harry Potter cu cele mai mici încasări. 

Însă recenta declaraţie a lui Dan Fogler - interpretul lui Jacob Kowalski în film – arată că altul este motivul pentru care au fost amânate filmările părţii a treia.

„Vom începe în toamnă producţia. Şi va fi gigantică! Acesta este motivul amânării… filmul va depăşi ca amploare primele două filme luate laolaltă. Au avut nevoie de mai mult timp pentru pregătiri şi nu au vrut să se grăbească inutil cu nimic, aşa că au preferat să mai aştepte”, a explicat actorul pentru HeyUGuys.com.

„Vă pot spune că pentru filmări mergem în Brazilia. Însă mai multe detalii nu vă pot oferi… Voi primi scenariul când se va apropia perioada producţiei”, a mai spus Fogler.

J.K. Rowling, care se află şi printre producătorii seriei, se va ocupa şi de această dată de scenariu. La cârma peliculei va reveni David Yates. Filmul are data de lansare stabilită pentru 20 noiembrie 2020.

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Fantastic Beasts and Where to Find Them, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Dan Fogler, J.K. Rowling, David Yates

Alte știri din cinema

Coconut, micul dragon - Aventuri în junglă, din 22 februarie pe marile ecrane

Se poate viziona în 2D, dublat în limba română, iar în unele orașe și în limba maghiară

Premierele săptămânii 15-21 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Jason Momoa este ultimul dintre actorii celebri incluşi în distribuţia noului film Dune

Actorul din Aquaman şi Game of Thrones va fi unul dintre mentorii lui Paul Atreides

James Cameron spune că nu ar putea regiza niciodată un film precum Aquaman

Cineastul este de părere că producția lui James Wan este distractivă, dar nerealistă

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 9 februarie 2019 12:00
Nope. Ambele părţi sunt foarte dezbinate între fani şi critici şi cred că vor să finiseze scenariul. Al doilea a avut 200 de milioane bugetul de producţie. Poate o îndepărtează pe J.K. Rowling de la scrierea scenariului. Ar fi o idee bună.
AeroX pe 10 februarie 2019 11:14
Lumea e plina de prosti si puturosi care casca la filme. Nimic nou. J.K. Rowling trebuie sa ramana obligatoriu pt scenariu (doar asta e materialul de baza, nu mai e nimic adaptat). Cand era Steve Kloves sareau de cur in sus fanii puristi ai cartilor ca nu se respecta tot si erau filmele "mari dezamagiri", acum nici cand sunt romane direct transpuse in film nu e bine. Lumea e tampita si chiar n-ar trebui sa intereseze pe nimeni din echipa de productie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells