Fantastic Beasts 2 a avut un debut global mai bun decât primul film al seriei

de Cristina Grigore în 19 Nov 2018
Încasările din Statele Unite nu s-au ridicat însă la nivelul celor estimate de analişti

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald s-a lansat în acest sfârşit de săptămână în Statele Unite cu 62 milioane de dolari, o sumă ceva mai mică decât se aşteptau analiştii box office-ului, care au estimat încasări între 65 şi 70 milioane.

BoxOfficeMojo.com notează însă că în restul teritoriilor suma obţinută din vânzarea biletelor a fost considerabilă şi a dus totalul internaţional la 253 milioane de dolari – o creştere semnificativă faţă de debutul global al primului film din serie. Cele mai mari încasări din afara Statelor Unite au venit de pe piaţa chineză, unde pelicula a obţinut 37,5 milioane de dolari la debut.

The Crimes of Grindelwald a trimis pe locul doi al clasamentului american animaţia celor de la Universal, The Grinch, ce a strâns în acest week-end 38,1 milioane de dolari.

Bohemian Rhapsody – cu încasări totale de 384 de milioane de dolari la un buget de 52 de milioane – a trecut pe poziţia a treia în clasament (15,7 milioane în acest sfârşit de săptămână).

Topul cinci al celor mai mari încasări de week-end din SUA este completat de două noi lansări: comedia Instant Family (cu Mark Wahlberg şi Rose Byrne în rolurile principale), ce a strâns 14,7 milioane şi Widows (distribuţia le include pe Viola Davis şi Michelle Rodriguez), cu încasări de 12,3 milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, The Grinch, Bohemian Rhapsody, Instant Family, Widows , Mark Wahlberg, Rose Byrne, Viola Davis, Michelle Rodriguez

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AeroX pe 19 noiembrie 2018 11:30
Macar la incasari sa stea bine (pentru a garanta continuarile cu buget la fel de mare), daca criticii n-au digerat povestea si e atat de atacat ca nu exista deloc conflict sau scop...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells