Fantastic Beasts 2 a avut un debut global mai bun decât primul film al seriei

de Cristina Grigore în 19 Nov 2018
Încasările din Statele Unite nu s-au ridicat însă la nivelul celor estimate de analişti

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald s-a lansat în acest sfârşit de săptămână în Statele Unite cu 62 milioane de dolari, o sumă ceva mai mică decât se aşteptau analiştii box office-ului, care au estimat încasări între 65 şi 70 milioane.

BoxOfficeMojo.com notează însă că în restul teritoriilor suma obţinută din vânzarea biletelor a fost considerabilă şi a dus totalul internaţional la 253 milioane de dolari – o creştere semnificativă faţă de debutul global al primului film din serie. Cele mai mari încasări din afara Statelor Unite au venit de pe piaţa chineză, unde pelicula a obţinut 37,5 milioane de dolari la debut.

The Crimes of Grindelwald a trimis pe locul doi al clasamentului american animaţia celor de la Universal, The Grinch, ce a strâns în acest week-end 38,1 milioane de dolari.

Bohemian Rhapsody – cu încasări totale de 384 de milioane de dolari la un buget de 52 de milioane – a trecut pe poziţia a treia în clasament (15,7 milioane în acest sfârşit de săptămână).

Topul cinci al celor mai mari încasări de week-end din SUA este completat de două noi lansări: comedia Instant Family (cu Mark Wahlberg şi Rose Byrne în rolurile principale), ce a strâns 14,7 milioane şi Widows (distribuţia le include pe Viola Davis şi Michelle Rodriguez), cu încasări de 12,3 milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, The Grinch, Bohemian Rhapsody, Instant Family, Widows , Mark Wahlberg, Rose Byrne, Viola Davis, Michelle Rodriguez

Alte știri din cinema

John Wick 3 - controverse la proiecția de test. Ce a reproşat publicul scenelor de acțiune

Regizorul Chad Stahelski are de rezolvat o dilemă pentru versiunea finală...

Pokémon Detective Pikachu – adorabilul pokemon, în două noi imagini și un clip video

Filmul a avut unul dintre trailerele cele mai vizualizate pe YouTube în 2018, iar Warner Bros. și Legendary Pictures se gândesc deja la un spin-off…

Aquaman schimbă regulile jocului, aratând că modelul Marvel nu e imbatabil

Studiourile Warner Bros. nu vor mai pune accent pe universul cinematografic „DC Extended Universe”

Filmele Avatar 2 și 3 sunt gata

Bob Iger, CEO Disney, a relatat recent că filmele 4 și 5, care ar costa circa 1 miliard de dolari, nu au primit OK-ul

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AeroX pe 19 noiembrie 2018 11:30
Macar la incasari sa stea bine (pentru a garanta continuarile cu buget la fel de mare), daca criticii n-au digerat povestea si e atat de atacat ca nu exista deloc conflict sau scop...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells