Fanii Marvel se vor putea îmbrăca „sofisticat şi sexy”, cu accesorii de supereroi

de Cristina Grigore în 30 Mar 2015
Elemente ale îmbrăcăminţii supereroilor celebrului brand vor fi adaptate modei contemporane

Pentru fanii masculini ai producţiilor Marvel, care doresc să se îmbrace precum Tony Strak, ori îşi doresc ca ţinuta lor să poartă amprenta design-ului inspirat din filmele şi benzile lor desenate preferate, va exista de acum înainte o colecţie de haine specială, scrie Newsarama.com.

Colecţia nu va cuprinde însă şi pelerine, măşti şi pantaloni mulaţi. Ea se va adresa acelei categorii „sofisticate şi sexy” a publicului Marvel, cu o linie „subtilă şi rafinată”, ce va scoate în evidenţă adevărata personalitate a unui supererou Marvel”, după cum a declarat Andres Izquieta, preşedintele companiei Five Four, colaboratorul din sectorul producţiei de îmbrăcăminte a Marvel.  

Cum era de aşteptat, şi fotomodelele din clipul de promovare al colecţiei au mers pe linia arătoşilor actori ce i-ai interpretat pe supereroi, precum Chris Evans (Captain America) sau Chris Hemsworth (Thor). Unul dintre aceştia apare chiar într-una dintre posturile caracteristice lui Thor, gata să îşi apuce legendarul ciocan.

Marvel X Five Four, cum a fost intitulată colecţia, va fi disponibilă de la începutul lunii aprilie, pentru membrii înscrişi în clubul Five Four. Aceştia trebuie să plătească o taxă de membru de 60 de dolari pe lună, în schimbul căreia vor primi o combinaţie de haine adaptate stilului personal.

Exploreaza subiecte similare:

Chris Evans, Chris Hemsworth, Captain America: The Winter Soldier, Thor

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 30 martie 2015 09:17
Foarte tare ;) , maine-poimaine ne trezim cu comercializarea armelor super eroilor ;)
Costirik pe 30 martie 2015 17:08
Sunt doar haine..chill out man...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells