Ewan McGregor revine ca Obi-Wan Kenobi, combătând astfel zvonurile privind anularea noilor filme Star Wars

de Gloria Sauciuc în 25 Iun 2018
„Obi-Wan Kenobi Project” nu iese încă din discuție

Ewan McGregor se va întoarce ca Obi-Wan Kenobi în următorul film Star Wars. Actorul va filma scenele pentru finalul trilogiei semnate de către J.J. Abrams, scrie thesun.co.uk, citând surse din LA.

Fanii Star Wars vor avea sentimente împărțite, pentru că sperau la un film întreg dedicat lui Obi Wan, personaj care a apărut în nu mai puțin de șapte filme Star Wars.

Ewan McGregor, de 47 de ani, l-a mai jucat pe Obi-Wan în Revenge of the Sith din 2005. O sursă a declarat că Ewan va participa în secret la filmările noului Star Wars, după ce Disney a insistat multă vreme ca Obi-Wan să aibă filmul propriu.

De altfel, imdb listează un Untitled Star Wars/Obi-Wan Kenobi Project, în regia lui Stephen Daldry.

Exploreaza subiecte similare:

Ewan McGregor, Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith, Stephen Daldry

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 26 iunie 2018 11:23
In sfarsit, o veste bună în noul univers S.W. Actorul s-a achitat cu brio de partitura lui in trilogia unde a jucat. Sper doar ca să existe niște lupte cu săbii laser și de data aceasta și, mai ales, sper ca scene să fie măcar la fel de laborioase ca cele din trilogia in care el a jucat, nicidecum ca ”făcăturile” din ultimele două filme S.W. Aici se vede diferența de clasă dintre regizori: cine acordă atenție ”detaliilor” și cine nu o face. Părerea mea, desigur.
Dimz pe 30 iunie 2018 15:12
Iar fac astia filme Star Wars ??........

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells