Eternii. Faceți cunoștință cu Ajak, lidera echipei

de Marina Florea în 31 Oct 2021
Eternals/Eternii va rula în avanpremiera din 4 noiembrie, în formatele 3D, IMAX 3D, 4DX și Dolby Atmos

Universul cinematografic Marvel este o maşinărie bine pusă la punct, iar unul dintre cele mai interesante proiecte care demarează în Faza 4 este filmul lui Chloé Zhao The Eternals, ce va avea premiera pe 5 noiembrie; filmul care se bucură de o distribuţie foarte reuşită, din care face parte celebra Salma Hayek.

Ajak are nu doar puterile obișnuite ale unui Etern, dar poate face ceva ce alții nu pot – să comunice cu creatorii lor, cu Celeștii, o rasă din vechime de ființe extraterestre, înzestrate cu abilități aproape divine de a controla forțe și energii imense. Ceea ce o face așadar esențială pe Ajak pentru grup, deoarece Celeștii vizitează din când în când Pământul pentru a face judecăți despre planetă. Acest lucru s-ar putea să fie tocmai ceea ce o face pe Ajak să fie liderul echipei Eternilor, supereroi MCU. De la debutul lor în Eternals #2 în iulie 1976, Celeștii au fost opera legendarului autor Marvel Jack Kirby.

În cel de-al doilea trailer, Ajak conduce o întrunire a Eternilor în jurul statuii Celeștilor, ceea ce poate suprinde talentele ei de comunicare telepatică.

Ajak, personaj masculin în benzile desenate, poate comunica cu Celestials, dar are şi puteri miraculoase de a vindeca.

În Universul Cinematografic Marvel, aceste ființe stranii au apărut deja. În Gardienii Galaxiei, Taneleer Tivan (The Collector) explică faptul că Pietrele Infinitului pot fi păstrate numai de ființe foarte puternice, și îi arată lui Peter Quill și celorlalți un uriaș umanoid care seamănă cu Eson the Searcher. În Gardienii Galaxiei Vol. 2 a fost văzut Ego, Planeta Vie, susținând că este unul dintre Celești.

Ajak are, de asemenea, puterea de a manipula material într-un scop deocamdată necunoscut. Așa cum arată colecția ei de plante, Ajak își va folosi talentele și priceperea în medicină – ceea ce o face și vindecătoarea grupului.

Salma Hayek

Un şir de succese din anii 1990 au făcut din mexicana Salma Hayek un star incontestabil al filmului.

Alături de Antonio Banderas a încins atmosfera în filmul Desperado, apoi a fost o prezență la fel de fierbinte, chiar mortală, în filmul lui Quentin Tarantino From Dusk Till Dawn, după care a fost pe inima fanilor de povești de dragoste în comedia romantică Fools Rush In. Wild Wild West cu Will Smith nu a fost un hit, dar e unul dintre titlurile de la Hollywood care nu se uită, devenind mai apreciat pe măsura trecerii timpului.

Hayek are o singură nominalizare la Oscar și tot una la Globurile de Aur pentru interpretarea ei din filmul Frida (2002).

Apoi Hayek se alătură din nou lui Banderas pentru trilogia semnată de Robert Rodriguez ce debuta cu Desperado și continua cu Once Upon a Time in Mexico și El Mariachi. Destinul ei cinematografic se leagă din nou de Banderas odată cu animația Puss in Boots, apoi își încarcă arma în Everly, urmând o interpretare cu multe fațete în Beatriz at Dinner.

Hayek va mai fi văzută în House of Gucci, sub bagheta regizorală a lui Ridley Scott.

Exploreaza subiecte similare:

Eternals, Salma Hayek

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells