Emilia Clarke: sezonul 6 din Game of Thrones va fi şi cel mai şocant dintre toate

de Gloria Sauciuc în 20 Iul 2015
Clarke a fost recent nominalizată pentru un premiu Emmy împreună cu colega ei de platou Lena Headey, care are şi ea parte de momente intense în Sezonul 6

Nu se ştie dacă Daenerys Targaryen va răsturna sistemul în Urzeala tronurilor, însă Emilia Clarke are şanse bune să facă valuri pe Internet Clarke, care joacă rolul lui Daenerys în film, devine din Mama dragonilor „mama” spoilerelor, comentează Huffington Post: nu demult a dat de înţeles că personajul Jon Snow, ucis la finalul sezonului 5, s-ar putea să nu fie mort de-a binelea, iar acum dă câteva indicii despre sezonul 6.

S-a afirmat la Comic-Con că distribuţia a primit deja scenarii pentru următorul sezon şi, în cadrul unui interviu cu Los Angeles Times, Clarke a fost destul de exuberantă. Dacă unele sezoane au început destul de lent, se pare că nu e aceeaşi situaţie cu sezonul 6: „Noul sezon, pe care am început să îl filmăm, nu va fi aşa. Este numai acţiune după acţiune. Moment şocant după moment şocant. Eroism după eroism. Este eroic. Şi cu siguranţă Dany (Daenerys) face parte din el”.

Clarke a fost recent nominalizată pentru un premiu Emmy împreună cu colega ei de platou Lena Headey, care are şi ea parte de momente intense în Sezonul 6.

Sezonul 5 din Urzeala tronurilor se termină cu sincronizarea serialului cu cartea, aşa că - inclusiv pentru cititorii romanului - viitorul serialului rămâne deocamdată un mister. Totuşi, locaţiile de filmare şi opţiunile pentru distribuţie au dat naştere la speculaţii despre adevărata origine a lui Jon Snow. Oare acestea sunt surprizele despre care vorbeşte Clarke? Sau o fi fiind viitorul lui Jon Snow?

Exploreaza subiecte similare:

Emilia Clarke, Game of Thrones

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 20 iulie 2015 10:50
O serie de carti superba si un serial bun...
Shovi pe 20 iulie 2015 20:08
La fiecare nou sezon ei tot zic asta, "sezonul asta e cel mai bun dintre toate, sezonul asta e cel mai socant dintre toate" etc.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells